Ένα βήμα πριν την Ανάσταση σου έχουμε 6 last minute σύνολα με items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Ένα βήμα πριν την Ανάσταση σου έχουμε 6 last minute σύνολα με items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Δεν πρόλαβες να βγεις για shopping; Σου έχουμε τη λύση.

Μεγάλο Σάββατο και εσύ είσαι προφανώς ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής σύμφωνα με τα στατιστικά. Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους στο styling και θέλουν αυθόρμητα να δημιουργούν τα σύνολά τους λίγο πριν βγουν από το σπίτι, μπροστά στον καθρέφτη τους.

Τζιν ή υφασμάτινη; Η βερμούδα είναι το τέλειο παντελόνι της μεταβατικής περιόδου

megalo_savvato_outfit-(1).jpg

Σήμερα, όμως, είναι μια ιδιαίτερη μέρα και το βράδυ της Ανάστασης έχει το δικό του dress code. Παρόλα αυτά εσύ εξακολουθείς να μην έχεις καμία απολύτως ιδέα για το outfit της βραδιάς, οπότε εμείς είμαστε και πάλι εδώ να σου προτείνουμε έξι διαφορετικά σύνολα με items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σαν να είχες σχεδιάσει την εμφάνισή σου εδώ και μέρες.

megalo_savvato_outfit-(6).jpg

Τα 6 last minute σύνολα της Ανάστασης.

Simple and fabulous

Όταν όλα έχουν πάει στραβά και έχεις μείνει χωρίς σύνολο για το βράδυ της Ανάστασης, πόνταρε στην απλότητα. Το λευκό wide leg παντελόνι σου και ένα tweed σακάκι είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι. Συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι metallic mules.

megalo_savvato_outfit-(10).jpg

Colorblocking

When in doubt, φόρα χρώμα. Δύο ή και τρία διαφορετικά χρώματα μαζί! Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις το τέλειο outfit με maxi φόρεμα και σακάκι.

megalo_savvato_outfit-(7).jpg

Mix and match

Ναι, μπορείς να φορέσεις μία φούστα με παγιέτες στην Ανάσταση αλά παλαιά. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το σπάσεις με ένα casual τοπάκι, όπως η μαρινιέρα και ένα ζευγάρι χαμηλά sling backs.

megalo_savvato_outfit-(8).jpg

Romantic vibes

Όλες έχουμε ένα ρομαντικό φόρεμα στην ντουλάπα μας. Ξέρεις πιο εννοώ: αυτό το romantic dress με τα λουλούδια και τις λεπτομέρειες από τούλι. Ε, υπάρχει τρόπος να το συνδυάσεις χωρίς να φαίνεται σαν τούρτα. Με ένα ζευγάρι ενημερωμένα flats.

megalo_savvato_outfit-(5).jpg

The boss lady

Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις τα αυστηρά ρούχα του γραφείου σου. Συνδύασε την pencil knee lenght φούστα σου με ένα ανοιξιάτικο πλεκτό με χρώμα και τις αγαπημένες σου γόβες. Classy and bossy.

megalo_savvato_outfit-(3).jpg

Ένα κόκκινο top είναι η πινελιά θα σε βάλει σε πασχαλινή διάθεση -Η Δανάη Μπάρκα σου δίνει έμπνευση

3 pieces sets

To σετ παντελόνα, πουκάμισο, γιλέκο ή κορσές είναι ένα απλό και πετυχημένο σύνολο, που πάντα εντυπωσιάζει. Και ένα extra bonus στοιχείο: φοριέται και με ψηλοτάκουνα και με flats.

megalo_savvato_outfit-(2).jpg