Summer loading - Όλα τα looks που χρειάζεσαι για μία καλοκαιρινή απόδραση

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer loading - Όλα τα looks που χρειάζεσαι για μία καλοκαιρινή απόδραση
Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Κάνε από τώρα τη σωστή προετοιμασία για τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Οργάνωση, ενημερωμένες τάσεις και σωστό shopping. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για μία άκρως εντυπωσιακή summer γκαρνταρόμπα, έτσι όπως την έχεις φανταστεί. Και αν θέλεις φέτος να επιτύχεις το στόχο σου, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις τη wish list του καλοκαιριού σου με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Pinko. Εγώ αυτήν τη φορά αποφάσισα να κατεβώ Νότια και να βρεθώ στην boutique Pinko της Γλυφάδας, έναν αγαπημένο χώρο, ειδικά τώρα που ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός.

Και κάπως έτσι, ανακάλυψα τις κορυφαίες τάσεις της νέας σεζόν και δοκίμασα τα καλύτερα σύνολα που θα έρθουν μαζί μου σε όλες τις αποδράσεις μου.

Destination shopping! Στο Κολωνάκι «κρύβονται» όλα τα must have κομμάτια της σεζόν

LPR55033.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Τα σύντομα ταξίδια, τα Σαββατοκύριακα στα ελληνικά νησιά και οι κοντινές εκδρομές στη φύση είναι όλα όσα κάνουν το καλοκαίρι την καλύτερη εποχή του χρόνου και μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να ασχοληθούμε με την γκαρνταρόμπα μας. Γιατί όταν αναγκάζεσαι να κλείσεις βαλίτσα και να επιλέξεις μόνο μερικά από τα αγαπημένα items της ντουλάπας σου, καταλαβαίνεις ότι οι περιορισμένες αυτές επιλογές που χωράνε στην αποσκευή σου, είναι απαραίτητο να συνδυάζουν στυλ και άνεση. Έτσι και εγώ, λίγο πριν ξεκινήσω τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις, βρέθηκα στο απόλυτο place to be, στο κατάστημα Pinko στη Γλυφάδα, όπου και ανακάλυψα τα τρία κορυφαία looks που έχουν πάρει απευθείας το «πράσινο φως» για το καλοκαίρι του 2024.

LPR55159.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Ο luxury chic χώρος του καταστήματος θα σε κάνει να αφεθείς και να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία. Γι' αυτό και η Pinko είναι το αγαπημένο brand τόσων γυναικών, που επί χρόνια επιστρέφουν κάθε σεζόν σε μια fashion συνήθεια που ξεπερνάει τα όρια του shopping.

LPR55049.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Summer ready! Tα 3 looks που χρειάζεσαι για μία καλοκαιρινή απόδραση

Casual chic

Ξεκίνησα, φυσικά, με τα βασικά. Και όταν λέω βασικά, εννοώ τα basics των καθημερινών μου εμφανίσεων, είτε βρίσκομαι στην πόλη, είτε φτιάχνω τη βαλίτσα μου για να βρεθώ στον επόμενο προορισμό μου. Το λινό είναι η απάντηση σε όλα μας τα ερωτήματα μέσα στο καλοκαίρι, αφού μιλάμε για το πιο αγαπημένο και δροσερό ύφασμα που μπορείς να εντάξεις στα καλοκαιρινά σου day looks. Άλλωστε, είναι ένα φυσικό υλικό που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και η elegant 90s αύρα του είναι αυτή που το κάνει πάντα επίκαιρο.

Εγώ δοκίμασα ένα 3 pieces set σε λαμπερό κόκκινο χρώμα. Το high waisted σορτσάκι συνδυάστηκε ιδανικά με ένα matching cropped top και ασορτί σακάκι σε άψογο ιταλικό tailoring, που το κάνει να ξεχωρίζει μέσα στην απλότητά του. Εύκολο και ανάλαφρο μπορεί να φορεθεί από ένα χαλαρό πρωινό στο γραφείο, μέχρι την casual βόλτα σε έναν καλοκαιρινό προορισμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ φυσικά.

LPR55096.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Σε αυτήν την περίπτωση, τα flats ήταν μάλλον μονόδρομος με τις καλοκαιρινές μπαλαρίνες της Pinko για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 να απογειώνουν το Balletcore trend. Σε μαύρο διαχρονικό χρώμα με χαριτωμένες κορδέλες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, ταιριάζουν ιδανικά με μία mini top handle τσάντα, η οποία χωράει αφενός τα απαραίτητα και έχει το τέλειο μέγεθος για να έρθει μαζί σου σε ένα short trip.

LPR55104.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Beach but make it glam

Προφανώς, όταν ετοιμάζεσαι για μία καλοκαιρινή απόδραση, θα βάλεις στη βαλίτσα σου και τα απαραίτητα για ένα beach look. Το μαγιό σου και ένα σύνολο για την παραλία. Μόνο που η εποχή που θα φορούσαμε ένα oversized πουκάμισο πάνω από το ολόσωμο ή το μπικίνι μας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, αναζητά μία εναλλακτική πρόταση για την after beach εμφάνισή της.

Στην Pinko, δοκίμασα το τέλειο perforated dress, που μοιάζει με καλοκαιρινό δίχτυ. Τα κρόσσια στο τελείωμά του δίνουν μια extra bohemian διάθεση στο συγκεκριμένο item, ενώ μπορείς να το φορέσεις με ή χωρίς το matching μεσοφόρι του, ανάλογα με τη διάθεσή σου.

LPR55155.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Tα flat leather slip ons της Pinko με την εμβληματική μεταλλική αγκράφα Love Birds Diamond Cut σε χρυσό, είναι το καλύτερο ζευγάρι για να φορέσεις στο beach bar αλλά και τα dinner ή το χαλαρό ποτό που θα ακολουθήσει δίπλα στο κύμα. Η Beach Shopper Bag ήρθε να συμπληρώσει το outfit με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στις ανατρεπτικές της ρίγες, ενώ ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα item που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο βαμβακερό canva, βάζοντας ένα extra αστεράκι στο κομμάτι της βιωσιμότητας.

Wedding cru(a)shers!

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι η εποχή με τα περισσότερα καλέσματα σε γάμους και wedding parties. Οπότε δεν αποκλείεται η επόμενη καλοκαιρινή σου απόδραση να περιλαμβάνει και μία επίσημη εμφάνιση σε γάμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει αναγκαστικά να αλλάξεις το travel light mood στο οποίο έχεις μπει, γιατί με τα σωστά items από τη νέα συλλογή της Pinko για το φετινό καλοκαίρι, μπορείς να είσαι η πιο καλοντυμένη wedding guest της βραδιάς, με μία μόνο φούστα και ένα tank top.

LPR55112.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Όταν αυτή η φούστα είναι η sequin lace mini skirt της Pinko, τότε τα πράγματα γίνονται αυτόματα πολύ απλά. Ένα τόσο εντυπωσιακό piece με παγιέτες και κρόσσια στο τελείωμα, είναι το τέλειο καλοκαιρινό στοιχείο ενός night out look, που θα χρειαστεί μόνο το λευκό σου tank top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules για να το απογειώσεις. Το δυνατό στοιχείο αυτής της φούστας είναι φυσικά, η κίνηση που δίνει στο σώμα μας, καθώς περπατάμε με το σκηνικό να μεταμορφώνεται σε κάθε βήμα.

LPR55120.jpg

Photo Credit: Lefteris_Partsalis

Lefteris_Partsalis

Εγώ δοκίμασα δύο χρωματικά combos: Ένα στο διαχρονικό άσπρο-μαύρο-metallics και ένα που αποθέωσε το Babriecore mood σε ένα total pink outfit που θυμίζει κάτι από τις red carpet εμφανίσεις της Margot Robbie.

Πριν κλείσεις λοιπόν, την επόμενη καλοκαιρινή σου απόδραση, κάνε μία βόλτα στον πιο αγαπημένο shopping προορισμό των Νοτίων Προαστίων. Η boutique Pinko σε περιμένει να ανακαλύψεις τις πιο επίκαιρες τάσεις της σεζόν, που θα μπούν στη βαλίτσα των διακοπών σου και θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο.

Για περισσότερες fashion επιλογές αναζήτησε το κοντινό σου κατάστημα Pinko εδώ.