Το color blocking μεταδίδει τα good vibes μου, όταν βγαίνω με τις φίλες μου

Ναταλία Κατσακιώρη
Το color blocking μεταδίδει τα good vibes μου, όταν βγαίνω με τις φίλες μου

Δώσε χρώμα στη ζωή σου και τις εμπειρίες τις καθημερινότητας.

«Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές». Με αυτήν τη φράση ως κεντρικό άξονα της νέας της καμπάνιας, το Answear.gr μας καλεί να δούμε διαφορετικά τον τρόπο που ντυνόμαστε, ταυτίζοντας τα ρούχα μας με τις μοναδικές εμπειρίες της ζωής μας. Γιατί τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μας συνοδεύουν σε μία ξεχωριστή μέρα, συνήθως συνδέονται με έναν τρόπο μαζί της και γίνονται και αυτά «πολύτιμα» όσο και οι ίδιες οι στιγμές που περάσαμε μέσα σε αυτά. Η νέα καμπάνια της Answear μας εμπνέει , λοιπόν, να αναλογιστούμε ότι οι επιλογές μας εκφράζουν τις αξίες, τις εμπειρίες και την προσωπικότητα μας και είναι ικανές να αλλάξουν το συναίσθημα που τελικά μένει στο μυαλό και την καρδιά μας, όταν κάνουμε το δικό μας rewind σε εκείνες τις εμπειρίες που έχουμ στιγματίσει τη ζωή μας. Κάνε και εσύ το προσωπικό σου μανιφέστο μέσα από τη μόδα και ανακάλυψε νέες πτυχές του εαυτού σου.

Answear-new-campaign.jpg

Όταν, μάλιστα, έχεις να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη πρόκληση, όπως για παράδειγμα μια μέρα εξετάσεων ή η πρώτη μέρα σε μια καινούργια δουλειά, τότε επιλέγεις ένα σύνολο που θα σε κάνει να νιώθεις ως η καλύτερη πτυχή του εαυτού σου. Κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ μία από αυτές τις «δύσκολες» μέρες, ακολουθώντας τις συμβουλές των fashion experts αλλά και των ψυχολόγων που υποστηρίζουν ότι το χρώμα ανεβάζει τη διάθεσή μας και μας δίνει μεγαλύτερη δυναμική. Έτσι και εγώ το απογείωσα, ακολουθώντας την τάση του color blocking.

Και κάπου εκεί, στην άλλη άκρη του δωματίου, είδα μία ακόμα φωτεινή ύπαρξη, που είχε επιλέξει να ντύσει τη μέρα της με έναν statement χρωματικό συνδυασμό, βάζοντας δύο έντονα χρώματα μαζί. Το βλέμμα αμέσως στράφηκε πάνω της και κάπου εκεί, αναγνώρισα έναν άνθρωπο, που εκτός από την ίδια αισθητική, μοιραζόμασταν προφανώς και το ίδιο mindset. Και κάπως έτσι, γνώρισα μία από τις καλύτερές μου φίλες, που έμελλε να γίνει και κολλητή μου μέσα στα επόμενα χρόνια, συνειδητοποιώντας το πόσο πολύτιμα αποδεικνύονται πράγματι τα ρούχα μας.

Color blocking: H edgy τάση του καλοκαιριού που απογειώνει το χρώμα

Αν είσαι αρχάρια στα μαθήματα μόδας, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε με τα βασικά. Τι σημαίνει δηλαδή color blocking. Αναφερόμαστε στο combo δύο ή και περισσότερων αποχρώσεων στο ίδιο look, μόνο που δεν πρόκειται για την παλέτα των basics αλλά για τα bold χρώματα της γκαρνταρόμπας μας, όπως είναι το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο και το μωβ. Αποχρώσεις που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να συδυάσεις στο ίδιο outfit, αλλά με έναν μαγικό τρόπο λειτουργούν απόλυτα μαζί.

Collaz_12.jpg

Βαμβακερό πουκάμισο 2NDDAY

Δερμάτινη θήκη για κάρτες MICHAEL Michael Kors

Βαμβακερό καπέλο Kangol

Τσάντα Tommy Hilfiger

Μοκασίνια σουέτ Gant Kellie

Σορτς Tommy Hilfiger

Το 2024 το color blocking έχει γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, βάζοντας στο παιχνίδι ολοένα και περισσότερες αποχρώσεις, που ταιριάζουν τέλεια με το summer mood μας. Μπορείς να ξεκινήσεις και εσύ ένα color blocked σύνολο με ένα μωβ λινό παντελόνι και να συνεχίσεις το styling με ρούχα και αξεσουάρ στη συγγενική του παλέτα, aka με ροζ, κόκκινο και magenta. Τα αξεσουάρ μπορούν πάντα να κάνουν τη διαφορά και να βάλουν μία extra απόχρωση στο look, όπως είναι το πορτοκαλί.

Collaz_7.jpg

Φόρεμα Desigual

Δερμάτινη τσάντα Pinko

Δερμάτινες παντόφλες Gant Khiara

Γυαλιά ηλίου Balenciaga

Λινό παντελόνι United Colors of Benetton

Από την άλλη τα μπλε, πράσινο, κίτρινο και τιρκουάζ είναι κατηγορίες χρωμάτων, που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ ωραίο combo... εύκολα. Φυσικά, αν ανήκεις στις τολμηρές, μπορείς να απογειώσεις το color blocking trend φορώντας μαζί πράσινο και κόκκινο ή κίτρινο και μωβ σε outfits, που σίγουρα θα ξεχωρίσουν. Από την άλλη, τα stylish μοτίβα της σεζόν κάνουν όλη τη δουλειά για εμάς, αφού μπορούμε με ένα colorful φόρεμα για παράδειγμα, να υιοθετήσουμε την αγαπημένη τάση του καλοκαιριού με ένα και μόνο item. Το accessorizing μπορεί και σε αυτήν την περίπτωση, να λειτουργήσει ενισχυτικά με τα πιο bold χρώματα του 2024.

Collaz_8.jpg

Σακάκι Custommade

Σανδάλια σουέτ Kat Maconie Therese

Πουκάμισο Gestuz

Ολόσωμο μαγιό Calvin Klein

Τσάντα σουέτ Answear Lab

Φούστα Weekend Max Mara

Χρώμα, μοτίβα, prints και statement αξεσουάρ. Το καλοκαίρι μας αναμένεται εντυπωσιακό, το ίδιο και οι στιγμές που θα περάσουμε με αγαπημένους και φίλους. Δώσε σε κάθε στιγμή την αξία που πρέπει, με ένα total outfit από την Answear Εκεί, το κάθε item έχει επιλεχθεί για να κάνει ακόμα πιο μοναδικές τις εμπειρίες μας, μέσα από την ξεχωριστή τους αισθητική και σύμφωνα πάντα με τα κορυφαία fashion trends της νέας σεζόν. Γιατί τα ρούχα μας έχουν την ικανότητα να μας μεταμορφώσουν σε αυτό που είμαστε και να προσδιορίσουν τη μοναδική ταυτότητα κάθε γυναίκας. Στο Answear.gr αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Σχετικά με την Answear:

Η Answear είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο της μόδας και του lifestyle. Η εταιρία λειτουργεί σε 12 ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα μέσω του answear.gr, προσφέροντας νέα πρότυπα αγορών στο χώρο της. Στο answear.gr μπορείτε να βρείτε πάνω από 200.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερα από 600 premium fashion brands, όπως Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Ταυτόχρονα, δημιουργεί θεματικές, περιορισμένες συλλογές του δικού της γυναικείου brand, Answear.LAB ενώ χάρη σε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα, δίνει πρόσβαση στο κοινό της σε έναν εμπνευσμένο κόσμο μόδας.