Με τι παπούτσια να συνδυάσω το μάξι φόρεμα;

Με τι παπούτσια να συνδυάσω το μάξι φόρεμα;

Το Queen.gr βγάζει τη μεζούρα και σας δίνει τη λύση στη νέα του στήλη.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Ωραία ιδέα γιατί θέλουμε βοήθεια. Εγώ θα ήθελα να μου πείτε τι παπούτσια μπορώ να βάλω με μάξι φορέματα, το ένα είναι άσπρο σε κάντρι λουκ και το άλλο τζιν. Είμαι ψηλή, 1.76 αν αυτό βοηθά.
Ευχαριστώ πολύ,
Άννη

Η άποψη του Queen.gr:
Αγαπητή Άννη,

Τα μάξι φορέματα είναι μία από τις πιο έξυπνες λύσεις για να κρύβουμε τυχόν ατέλειες και να φαινόμαστε περιποιημένες με ελάχιστη προσπάθεια. Η παγίδα που κρύβουν όμως έχει να κάνει με το παπούτσι που θα συνδυάσουμε καθώς μπορεί πολύ εύκολα να απογειώσει αλλά και να καταστρέψει όλο το look. Εάν θέλεις να φορέσεις το μάξι φόρεμα όλη μέρα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα στη δουλειά, τότε θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με κάποιο από τα κλασικά plimsolls, όπως τα allstar και τα vans που θα του δώσει ένα πιο grungy χαρακτήρα, κάνοντάς το ανάλαφρο και καθημερινό.

Εάν πάλι προτιμάς να κάνεις μία πιο βραδινή εμφάνιση, συνδυάζοντας έντονο βάψιμο και πιο βαριά αξεσουάρ, επένδυσε σε motorbike μπότες, καουμπόικες ακόμα και Dr. Martens. Τα τακούνια και τις μπαλαρίνες δε θα σας τα συνιστούσαμε γιατί δίνουν μία πιο ρομαντική διάθεση που δεν ταιριάζει με τα εν λόγω φορέματα.
Καλή επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα