Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να συνδυάσετε το λευκό τζιν

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να συνδυάσετε το λευκό τζιν

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπητό Queen.gr,
Με λένε Λένα και μόλις απέκτησα ένα λευκό, τζιν παντελόνι. Θέλω να το φορέσω με γαλάζιο πουκάμισο από denim, και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω, αφού οι κλασικές nude γόβες που είχα σκεφτεί στην αρχή, κάνουν όλο το look να φαίνεται λίγο βαρετό. Εσείς τι με συμβουλεύετε;

Ευχαριστώ πολύ,
Λένα


Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Λένα,
Καταρχήν συγχαρητήρια για την επιλογή σου, αφού το λευκό τζιν παντελόνι είναι, όντως, πολύ επίκαιρη επιλογή αυτή την Άνοιξη. Μας αρέσει πολύ και η ιδέα σου να το φορέσεις με denim πουκάμισο, αφού είναι επίσης πολύ hot fashion item τις τελευταίες σεζόν. Τώρα, το σωστό παπούτσι: Για πιο casual εμφάνιση προτίμησε τα λατρεμένα brogues. Αν, πάλι, νιώθεις πιο funky, μπορείς να συνδυάσεις το outfit σου με ψηλοτάκουνες γόβες. Θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα (τόλμησε και τις neon αποχρώσεις, αφού είναι υπέρ- trendy), ή ακόμα και σε φλοράλ ή animal prints.

Το λευκό, αλλά και το γαλάζιο τζιν είναι ουδέτερα χρώματα που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του καμβά, που θα σου επιτρέψει να γίνεις δημιουργική με το outfit σου. Επειδή όλο το ντύσιμο είναι τόσο basic, μπορείς να πειραματιστείς με εκκεντρικά παπούτσια και αξεσουάρ- ακόμα κι αν δεν έχεις συνηθίσει σε πολύ τολμηρές στυλιστικά εμφανίσεις. Χρώματα και prints σχεδόν επιβάλλονται και θα σε βάλουν σε απόλυτα ανοιξιάτικη διάθεση!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.