Ένα streetstyle που μας θύμισε Balmain

Ένα streetstyle που μας θύμισε Balmain

Προσαρμόζοντας τους κανόνες του ροκ στο καθημερινό ντύσιμο, η Χρυσή έχει στυλιστικό χαρακτήρα- και αυτό βγαίνει και προς τα έξω.

Η Χρυσή είναι 32 ετών και εργάζεται στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης, Το στυλ της είναι ροκ.

Η άποψη του Queen.gr:
Όσο κι αν ο χαρακτηρισμός «ροκ», είναι πολυφορεμένος, τις τελευταίες σεζόν, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ένα σωστό ροκ outfit φέρει τους δικούς του, ιδιαίτερους κανόνες, καθώς επίσης και ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή που δεν μπορούμε όλες να υιοθετήσουμε με την ίδια ευκολία. Το ροκ έφερε ξανά στο προσκήνιο ο Christophe Decarnin με τις δημιουργίες του για τον οίκο Balmain. Στην καθολική αποδοχή, στον χώρο των fashionistas, και την εξάπλωσή του (στα πλαίσια της οποίας –είναι η αλήθεια- έχουμε δει και «τέρατα») καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει και διάφορα it- girls (βλ. Kate Moss, Emmanuelle Alt ή και Freja Beha Erichsen) τα οποία συνηθίζουμε να βλέπουμε με aggressive total black looks, με μεταλλικές λεπτομέρειες, δερμάτινα αξεσουάρ και blazers με τονισμένους ώμους.

Η Χρυσή είτε το έχει έμφυτο, είτε ξέρει καλά να «διαβάζει» τις τάσεις, υιοθετώντας τις έτσι, ώστε και να είναι ιδιαίτερες, αλλά ταυτόχρονα και «προσγειωμένες» στην καθημερινότητα. Αγαπημένα μας στοιχεία στο look της αποτελούν το cropped δερμάτινο jacket, τα ιδιαίτερα, υπερμεγέθη δαχτυλίδια και, φυσικά, οι λατρεμένες αρβύλες Dr. Marten's που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τόσο χαρακτηριστικό streetstyle.