Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να διαλέξετε τα σωστά ψηλοτάκουνα πέδιλα

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να διαλέξετε τα σωστά ψηλοτάκουνα πέδιλα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Αγαπητό Queen.gr,
σε διαβάζω και με βοηθάς πολύ με τις συμβουλές σου. Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο ζευγάρι ψηλά παπούτσια αλλά δεν είμαι σίγουρη πως ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα διαλέξω. Καμία ιδέα;
Ευχαριστώ πολύ,
Χριστίνα

Αγαπητή Χριστίνα,
το κεφάλαιο «ψηλοτάκουνα» είναι ένα από τα πιο σημαντικά στο βιβλίο του στυλ. Μπορεί τα αθλητικά μας να είναι ευρύχωρα και οι λινές εσπαντρίγιες άνετες στο περπάτημα, αλλά ποιος μπορεί να πει πως το πόδι μας δε φαίνεται υπέροχο με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα;

Ξεκινάμε λοιπόν, για να διαλέξεις τα επόμενα ψηλοτάκουνά σου πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως οι στρογγυλές μύτες είναι καλύτερες από τις μυτερές γιατί δε στριμώχνουν τα πόδια και τα χοντροκομμένα τακούνια και οι πλατφόρμες προτιμώνται από τα τακούνια στιλέτο, καθώς κουράζουν λιγότερο το πέλμα.

Επειδή το γυναικείο πόδι είναι πολύ πιο ποικιλόμορφο από το αντρικό θα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια που διαλέγουμε. Φυσικά τα φοράμε και περπατάμε στο έδαφος και όχι στο χαλί του καταστήματος και φροντίζουμε να μη μας στενεύουν, αντίθετα να είναι μισό εκατοστό μεγαλύτερα από το μέγεθος του ποδιού μας. Προτιμήστε σόλες που να είναι φιλικές απέναντι στο πέλμα όχι πολύ λεπτές και εάν τα βρείτε σκούρα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου υπαλλήλου.

Να θυμάσαι πως είναι καλύτερο να επενδύσεις σε ένα ακριβό ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα σου κρατήσει και θα προστατεύσει τα πόδια σου, παρά σε κάποιο φθηνότερο αμφιβόλου ποιότητας που πολύ πιθανώς να χαλάσει γρήγορα και να σε τραυματίσει.

Καλή σου επιτυχία!






Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.