Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό παπούτσι για το κίτρινο μάξι φόρεμα

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό παπούτσι για το κίτρινο μάξι φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Hello,
Σας διαβάζω εδώ και καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ. Έχω να πάω σε ένα γάμο τέλος Ιουνίου και θέλω να αγοράσω ένα κίτρινο maxi φόρεμα αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι;
Ευχαριστώ πολύ,
Αγγελική.

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Αγγελική,
σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Το κίτιρνο μάξι φόρεμα είναι μία πολύ σωστή επιλογή, ειδικά εάν έχεις καταφέρει να αποκτήσεις και το πολυπόθητο μαύρισμα. Να ξέρεις πως το κίτρινο ταιριάζει ιδανικά με το χρυσό, οπότε στη θέση σου θα επιλέγαμε ένα μεγάλο χοντρό χρυσό βραχιόλι και ένα ωραίο χρυσό περιδέραιο ή ίσως ένα ζευγάρι χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια.

Τώρα, σχετικά με τα παπούτσια σου εξαρτάται το μέρος στο οποίο θα γίνει ο γάμος. Εάν γίνει σε νησί, θα σου προτείναμε να υιοθετήσεις ένα πιο bohemian στυλ διαλέγοντας φλατ σαγιονάρες με χρυσές λεπτομέρειες. Εάν πάλι ο γάμος γίνει στην πόλη, τότε μπορείς να συνδυάσεις είτε ένα ζευγάρι nude, χρυσά, αλλά και καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλιώς στις ίδιες αποχρώσεις επένδυσε σε ψηλές εσπαντρίγιες που κολακεύουν το πόδι και αποτελούν ένα από τα απόλυτα trend της σεζόν.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.