Θα γίνω κουμπάρα. Το φόρεμα που αγόρασα με προβληματίζει. Ιδέες;

Θα γίνω κουμπάρα. Το φόρεμα που αγόρασα με προβληματίζει. Ιδέες;

Ο τολμών νικά!

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας και συγχαρητήρια για τις καταπληκτικές συμβουλές σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Τέλη Μαΐου γίνομαι κουμπάρα και αγόρασα ένα φόρεμα μεταξύ του ασημί και του χρώματος του πάγου (αυτό της φωτογραφίας που έχω επισυνάψει). Με τι αξεσουάρ και μακιγιάζ θα μπορούσα να το συνδυάσω έτσι ώστε να μη δείχνει άχρωμο αλλά ούτε και ιδιαίτερα φορτωμένο? Ελπίζω πολύ στη βοήθειά σας γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι!! Ευχαριστώ.\

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Καταρχάς χωρίς να σημαίνει ότι σε παίρνουμε από τα μούτρα, άσπρο η κουμπάρα καλό είναι να μην φοράει καθώς πρέπει να ξεχωρίζει η νύφη. Το ίδιο συνήθως ισχύει και για τους καλεσμένους, αλλά στην περίπτωσή σου ας πούμε ότι δεν υπάρχει θέμα μιας και τα στρας το διαφοροποιούν κάπως. Δεν έχουμε πολύ καιρό εφόσον βαδίζουμε στην τελική ευθεία. Σου προτείνουμε ορισμένες βασικές επιλογές που θα δώσουν στυλ στο look σου, χωρίς να φανείς kitch ή φορτωμένη από τη στιγμή που το φόρεμα είναι ήδη «βαρύ».

Η μόδα ευνοεί τους τολμηρούς και καλό είναι να ξεφύγεις από το κλασικό αμπιγέ στυλ των δύο τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας άλλο ύφος και χρώμα στην εμφάνισή σου.

Η πρώτη επιλογή είναι αρκετά πιο κλασική και βασίζεται στην αρχή του να ταιριάζεις την λεπτομέρεια του φορέματος με τα παπούτσια. Θα μπορούσαν εδώ να είναι λευκά ή ασημί καλύτερα- όχι πολύ φορτωμένα για τις πιο συντηρητικές του είδους. Από κοσμήματα, προτιμάμε κάτι πού διακριτικό σε στρας πανομοιότυπα με την λωρίδα που στολίζει το φόρεμα ή καθόλου. Μπορείς να τονίσεις το look σου με έντονη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν.

a_copy_copy

Σαν δεύτερη επιλογή, έχουμε κάτι εξίσου ασφαλές αλλά σε μία glam chic version στην οποία προσθέσαμε μία ροκ πινελιά. Μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα- χωρίς μεταλλικές λεπτομέρειες, μαύρο clutch τσαντάκι με μεταλλικό κούμπωμα σε gun metal ασημί απόχρωση και δερμάτινα βραχιόλια με πέτρες. Εδώ είσαι ελέυθερη να επιλέξεις τις αποχρώσεις του μακιγιάζ που θες: κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια, ροζ, ροδακινί- διαλέγεις και παίρνεις!

a2_copy_copy_copy_copy

Προχωρώντας στην τρίτη επιλογή σου προτείνουμε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, προσθέτοντας παστέλ χρώμα και τολμώντας το συνδυασμό χρυσού και ασημί. Αυτό μπορείς να το κάνεις σαν τρικ για να δέσεις πχ μία τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες με το silver-based φόρεμα. Το μυστικό κρύβεται στο να μπλέκεις μεταξύ τους ήσυχα κοσμήματα. Κάνε μία βόλτα σατ μαγαζιά και προμηθεύσου σετ από δαχτυλίδια σε βέρες, χρυσά και ασημί με μικρά στρας. Έτσι, χωρίς να κάνεις το σύνολό σου θορυβώδες- συνδυάζεις όλες τις μικρές λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, απογειώνοντάς το! Μπορείς να προτιμήσεις άλλη παστέλ απόχρωση στα αξεσουάρ σου, να ξέρεις όμως ότι στο ίδιο απαλό ύφος πρέπει να κρατήσεις το μακιγιάζ σου.

a3_copy_copy_copy

Color blocking look Νο 1: υπέρψηλοτάκουνα πέδιλα, άκρως εντυπωσιακά πάντα μονόχρωμα σε συνατό χρώμα που θα σετάρεις με ένα επίσης μονόχρωμο και εντυπωσιακό τσαντάκι σε διαφορετική απόχρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα παίξεις με το μακιγιάζ που θα «δέσεις» με τα αξεσουάρ σου. Κοσμήματα διακριτικά και στιλάτα με στρας και λίγο από το χρώμα του συνόλου- περιορίζονται σε λεπτά δαχτυλίδια- για να μην μοιάζεις με την Paris Hilton λίγα χρόνια πριν. Φόρεσε μόνο το άρωμά σου και νιώσε posh, σαν άλλη Victoria Beckham!

e

Color blocking look No 2: χοντροτάκουνα πέδιλα, σε ματ suede χωρίς μεταλλικές λεπτομέρειες σε μία από τις must have αποχρώσεις του καλοκαιριού και επίσης μονόχρωμο clutch σε έντονο κίτρινο που αποτελεί το αγαπημένο χρώμα της σεζόν. Δοκίμασε επίσης έντονη απόχρωση στο κραγιόν και τα νύχια σε κοραλί ή πορτοκαλί τόνους. Φόρεσε ένα δαχτυλίδι που θα κάνει τη διαφορά και κάνε μία απόλυτα σικάτη και statement εμφάνιση, απόλαμβάνοντας το καλοκαίρι και ξεφεύγοντας από τα cliché.

Untitled4

*SOS: τα μαλλιά σου προτίμησε να είναι πιασμένα σε ένα ψηλό σινιόν. Μπούκλες και κοτσιδάκια ή σγουρά μαλλιά είναι απαγορευτικά για το φόρεμα που επέλεξες. Αν έχεις κοντά μαλλιά ή καρέ μπορείς να καταφύγεις σε ένα εξίσου σικάτο sleek χτένισμα- απόλυτα λαμπερό και ίσιο. Προτιμήσαμε μονοχρωμίες γιατί αν προσθέσεις εμπριμέ παπούτσι ή τσάντα στο look το πιθανότερο είναι να το καταστρέψεις εκτός κι αν είσαι η Rachel Zoe. Καλό είναι λοιπόν, να τολμήσουμε- αλλά εκ του ασφαλούς.

Δεν θα σου πούμε να κλέψεις την παράσταση γιατί σκοπός όλων σας είναι να λάμψει η νύφη, αλλά χωρίς αμφιβολία το στυλ σου θα αποκομίσει τα πιο θετικά σχόλια!