To queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τη φαρδιά εμπριμέ παντελόνα

To queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τη φαρδιά εμπριμέ παντελόνα

Bγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας :) PLS HELP!! Θα ήθελα να μου προτείνετε συνδυασμούς για φαρδύ εμπριμέ παντελόνι ? Μπορεί να φορεθεί και για ένα καφέ τώρα που ο καιρός καλοκαιριάζει τ απογευματάκι; Με τι παπούτσια;

Σας ευχαριστώ

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή φίλη,
οι φαρδιές παντελόνες είναι από τα πιο δύσκολα παντελόνια που υπάρχουν. Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω της σιλουέτας τους μπορούν πολύ εύκολα να μας μπερδέψουν και να μας κάνουν να πιστέψουμε πως κρύβουν κιλά, ενώ τα πολύχρωμα prints θα μας προσθέσουν πόντους στη σιλουέτα. Προκειμένου να μη χαλάσουμε την εικόνα μας καθώς προσθέτουν κιλά στην περιοχή των γοφών και απαιτούν πολύ προσεκτικούς συνδυασμούς, θα πρέπει απλώς να δώσουμε λίγη προσοχή.

Eάν είσαι από τις τυχερές με κοιλιακούς σμιλεμένους και σώμα γαζέλας μη φοβάσαι τίποτα. Φόρεσε ένα cropped tshirt κοντό μέχρι τον αφαλό, συνδύασέ το με τις φλατ εσπαντρίγιες σου και μερικά μεγάλα βραχιόλια στο χέρι και είσαι έτοιμη.

Εάν πάλι τα έχουμε τα πιασιματάκια μας πάλι δεν αγχωνόμαστε. Φόρεσε ένα μονόχρωμο κορμάκι κι από πάνω μία φαρδιά ζακέτα που θα πέφτει αισθησιακά στους ώμους. Τώρα θα μας πείτε πως ζεσταίνεστε. Ε, τότε απλώς επιλέξτε ένα πιο φαρδύ tshirt που να είναι πιο εφαρμοστό στο στήθος και να ανοίγει και διαλέξτε ένα μακρύ κολιέ για να δώσετε λίγη ζωντάνια στο στυλ. Οτιδήποτε σε κορδέλες στα μαλλιά, δαχτυλίδια και στυλάτα γυαλιά ηλίου, επιτρέπονται φορέστε τα όλα.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες που τα έχουν τιμήσει, όπως πρόσφατα η Jessica Alba, και μάλιστα σε πιο επίσημο look, αλλά εμείς θα σου προτείναμε να λανσάρεις ένα περισσότερο casual επενδύοντας εξίσου σε πάνινες εσπαντρίγιες όπως τα Toms και plimsolls σαν τα All star και τα Keds.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.