Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το μάξι πετρόλ φόρεμα

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το μάξι πετρόλ φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας.

Βαφτίζω την μπέμπα μου και αγόρασα ένα αμπιγιέ μάξι πετρόλ φόρεμα, το οποίο θεωρώ λίγο βαρύ για το στύλ μου (ντύνομαι πιο απλά). Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε καμιά ιδέα για το πώς να συμπληρώσω την εμφάνισή μου (μαλλιά, μακιγιάζ, παπούτσια, κοσμήματα) έτσι ώστε το σύνολο να είναι πιο νεανικό και ανάλαφρο.
Ευχαριστώ πολύ.
Μαρίνα

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Μαρίνα,
το μάξι πετρόλ φόρεμα που διάλεξες είναι ό, τι πρέπει για την περίσταση. Σίγουρα είναι αρκετά επίσημο, αλλά στο κάτω κάτω το θέλεις για βάφτιση οπότε ταιριάζει μια χαρά.
Εμείς σου βρήκαμε τρία διαφορετικά παπούτσια, μία φλοράλ γόβα που το κάνει πιο παιχνιδιάρικο και δύο wedges πλατφόρμες από το Topshop που το κάνουν πιο μποέμικο, αλλά πάντα σικάτο και θηλυκό.

Από κοσμήματα μας αρέσουν τα πολύ διακριτικά για να μην το βαρύνεις, όπως αυτό το μενταγιόν με το γούρι hamsa. Οποιαδήποτε εναλλακτική ιδέα εγκρίνεται.
Σχετικά με τα μαλλιά σου θα προτείναμε να τα πιάσεις σε ανάλαφρη κοτσίδα μια και έχει τόση ζέστη, αλλιώς, άφησέ τα κάτω λυτά ή με δύο πλαϊνές κοτσίδες που θα δώσουν ένα μποέμ αέρα στο σύνολο.

Τέλος, το make up θα πρέπει να σε κάνει να φαίνεσαι μαυρισμένη και να είναι ελαφρύ και διακριτικό.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.
Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τη μάξι κοραλί φούστα

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το καλοκαίρι