To queen.gr σας προτείνει ελληνικά online μαγαζιά για να βρείτε το μάξι αέρινο φόρεμα

To queen.gr σας προτείνει ελληνικά online μαγαζιά για να βρείτε το μάξι αέρινο φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου Queen.gr,
παρακαλώ μπορείτε να μου προτείνετε on line μαγαζιά όπου θα μπορώ να αγοράσω maxi αέρινα φορέματα οικονομικά και ελληνικά??????

σας ευχαριστώ

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Χριστίνα,
Τα μάξι φορέματα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends ειδικά για το καλοκαίρι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με χαμηλά φλιπ φλοπς για όλες τις ώρες, αλλά και ψηλές εσπαντρίγιες, ανάλογα την περίσταση. Η ελληνική μόδα βρίσκεται αρκετά ενεργά στο διαδίκτυο κι έτσι σου έχουμε ενδεικτικά μερικά online μαγαζιά όπου μπορείς να ψωνίσεις το στυλ που σου αρέσει.

Η σχεδιάστρια Αμελί Παύλου έχει μία μεγάλη γκάμα από σκισμένα tshirt μέχρι μάξι φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Μπείτε στο amelieamelie.com

Το koketa.gr είναι ένα πλούσιο διαδικτυακό κατάστημα όπου θα βρείτε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γυναικεία μόδα, στις πιο οικονομικές τιμές.

Στο myfashionfruit.gr μπορείτε να ψωνίσετε χωρίς πιστωτική με δωρεάν αποστολή, διαλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία που μας εντυπωσίασε. Μάξι φορέματα, δαχτυλίδια με ημιπολύτιμες πέτρες και εντυπωσιακά αξεσουάρ, αυτό το κατάστημα θα σας κερδίσει.

Το e-seleno.gr σας παρέχει μία διαλογή από τις εταιρείες enzzo, hype, toi&moi, edward jeans, iso και άλλες, κάνοντας τα ψώνια στο διαδίκτυο παιχνίδι.

Το cozyshop.com απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα, ενώ εκεί μπορείτε να βρείτε και μία συλλογή από αντρικά ρούχα και αξεσουάρ. δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα και περίοδοι με ενδιαφέρουσες προσφορές.

Καλά ψώνια!