Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το πετρόλ φόρεμα

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το πετρόλ φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας! Είμαι καλεσμένη στο γάμο της ξαδέρφης μου, έχω επιλέξει ένα πετρόλ φόρεμα μέχρι το γόνατο. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια ιδέα για το στιλ, το χρώμα των παπουτσιών και το τσαντάκι που πρέπει να κρατήσω. Ευχαριστώ!
Μαρία

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Μαρία,
το πετρόλ ή αλλιώς teal είναι ένα από τα πιο σικάτα και ενδιαφέροντα χρώματα. Η επιλογή σου είναι πολύ σωστή καθώς από μόνο του προκαλεί την αίσθηση του επίσημου, οπότε και εσύ μπορείς να παίξεις με τα αξεσουάρ κάνοντάς το λίγο πιο ανάλαφρο. Εμείς βρήκαμε ενδεικτικά κάποια σχέδια που ταιριάζουν και θα μπορούσες να διαλέξεις ανάλογα με ο στιλ που θέλεις να δώσεις στο όλο σύνολο.

Τα minimal χρυσά πέδιλα από το Asos.com είναι η ασφαλής και οικονομική λύση αφού θα σου κοστίσουν μόνο 41,00 ευρώ.

Οι κλασσικές γόβες με τις παγιέτες από το Topshop.com ανεβάζουν το budget στα 50,00 ευρώ, αλλά δίνουν μία πιπο κλασική υπόσταση στο look σου.

Εάν σου αρέσει η floral αισθητική, τότε τα Dune πέδιλα είναι αυτά που σου ταιριάζουν. Θα τα βρεις και αυτά στο Asos.com και αν και κοστίζουν 117,51 ευρώ, θα τα αποσβέσεις σίγουρα μια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Τέλος, το Zara.com σου λύνει τα χέρια δίνοντάς σου αμέτρητες επιλογές. Εμείς διαλέξαμε το teal peap toe και το δαντελένιο πέδιλο, στην τιμή των 25,99 έκαστο.

Διαβάστε επίσης:

To queen.gr σας προτείνει ελληνικά online μαγαζιά για να βρείτε το μάξι αέρινο φόρεμα

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το καλοκαίρι

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.