To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε ρούχο για τα μπουζούκια

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε ρούχο για τα μπουζούκια

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
ονομάζομαι Ηλέκτρα και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σου. Είμαι 20 χρονών και σε λίγες μέρες θα πάω σε ένα κλαμπ σε στυλ μπουζουκιών με λαΐκά τραγούδια. Το θέμα είναι ότι από ψηλοτάκουνα έχω μαζί μου μόνο λευκές πλατφόρμες. Πείτε μου τι να βάλω, μήπως να προτιμήσω φλατ λόγω καλοκαιριού;
Κάποιοι συνδυασμοί που έχω στο μυαλό μου είναι μπλε μάξι φόρεμα ή αφού είναι λευκές οι πλατφόρμες να τις φορέσω με λευκή κοντή φούστα κολλητή, κίτρινο αέρινο τοπ και φούξια φάκελο. Δε μένω σε νησί ούτε κοντά στη θάλασσα, ποια είναι η γνώμη σας;
ευχαριστώ εκ των προτέρων

H άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Ηλέκτρα,
τα μπουζούκια είναι ένας από τους πιο ωραίους τρόπους διασκέδασης και ειδικά το καλοκαίρι σε κάνει πραγματικά να ξεδώσεις. Σίγουρα τα τακούνια είναι μία πολύ καλή επιλογή, όμως η λευκή πλατφόρμα παρόλο που δεν την έχουμε δει και μπορεί να κάνουμε λάθος μας ξενίζει λίγο γι΄ αυτό και δε θα την προτιμήσουμε. Επίσης το colour blocking με την κοντή λευκή φούστα και το κίτρινο τοπ θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον, αλλά χωρίς τακούνια δε θα στο προτείναμε για μπουζούκια, οπότε καταλήγουμε στο μάξι φόρεμα.
Βέβαια, το μάξι εξ΄ορισμού ειδικά το καλοκαίρι σχετίζεται με αέρινο look και μποέμικη διάθεση που ίσως δεν ταιριάζει τόσο στα μπουζούκια. Από την άλλη, ο καθένας επιλέγει να φορέσει αυτό που του πηγαίνει καλύτερα και του ανεβάζει τη διάθεση, οπότε εμείς εδώ στο Queen.gr ψηφίζουμε φλατ σανδάλι που θα βρεις άπειρα στην αγορά και μπλε μάξι φόρεμα.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που μας ανοίγει τα μάτια: πώς αντιμετωπίζει ο αντρικός εγκέφαλος μία γυναίκα με μπικίνι;

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το πετρόλ φόρεμα