Το Queen.gr σας βρίσκει τι να φορέσετε στο λονδρέζικο γάμο

Το Queen.gr σας βρίσκει τι να φορέσετε στο λονδρέζικο γάμο

Βγάζουμε τη μεζούρα και δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Αγαπητό Queen.gr,
έχω προσέξει πως δίνεις πολύ συχνά συμβουλές για styling σε γάμους κι έτσι θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για ένα θέμα που με προβληματίζει. Η καλύτερή μου φίλη παντρεύεται τον Οκτώβρη στην Οξφόρδη και ο καιρός θα είναι σίγουρα χειμωνιάτικος και βροχερός. Δεν έχω διαλέξει ακόμα τι να φορέσω, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε πάρα πολύ.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Νάνσυ

Η άποψη του Queen.gr
Νάνσυ γεια σου κι από εμάς εδώ στο Queen.gr. Είσαι πολύ τυχερή που έχεις να παρεβρεθείς στο γάμο της καλύτερής σου φίλης και μάλιστα στο εξωτερικό, οπότε ένας λόγος περισσότερο για να σε βοηθήσουμε να βρεις το τέλειο ρούχο.

Αρχικά θα πρέπει να ενημερωθείς στο διαδίκτυο για τον καιρό που θα κάνει τις μέρες που θα ταξιδέψεις. Υποθέτουμε πως θα κάνει κρύο και θα βρέχει, οπότε και θα χρειαστείς ρούχα ζεστά, άνετα και αδιάβροχα. Για τις υπόλοιπες μέρες πέραν του μυστηρίου προμηθεύσου μία καμπαρντίνα ή ένα παλτό (ανάλογα τη θερμοκρασία), μικρή αναδιπλούμενη ομπρέλα, άνετες γαλότσες, μαύρο κολάν, oversized πουλόβερ με χοντρή πλέξη και αδιάβροχα αθλητικά.

Τώρα στο γάμο θέλουμε να είσαι η πιο όμορφη μετά τη νύφη, οπότε παρά τον άστατο καιρό, εμείς θα σε συμβουλεύσουμε να ποντάρεις σε ένα peplum απλό αλλά αισθησιακό μαύρο φόρεμα (δε θα λέγαμε όχι και σε σκούρο πράσινο) και να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες γόβες που αποτελούν και ένα από τα μεγαλύτερα φετινά trend. Εάν έχεις χοντροκομμένα πέδιλα σε μαύρο χρώμα με ψηλό τακούνι μας κάνουν, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις το καλσόν για να έχουμε μία εμφάνιση σαν αυτή των celebrity που λατρεύουμε (βλέπε Sarah Jessica Parker).

Συμπλήρωσε με ένα clutch φάκελο σε χρυσό, μωβ, σκούρο πράσινο ή μαύρο και ολοκλήρωσε με προσεγμένο μακιγιάζ και έντονο κόκκινο κραγιόν.
Καλό σου ταξίδι, να περάσεις τέλεια και σου ευχόμαστε και στα δικά σου!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το απόλυτο fashion trend: H κλασική μαύρη γόβα