To Queen.gr βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για τη νονά

To Queen.gr βρίσκει τα ιδανικά ρούχα για τη νονά

Το γράμμα της αναγνώστριας

Διάβασα το άρθρο για τις προτάσεις σας σε βάπτιση και σκέφτηκα να ζητήσω κι εγώ τη βοήθειά σας. Βαπτίζω ένα αγοράκι στα μέσα Οκτωβρίου και τα βασικά χρώματα είναι κόκκινο , μπλε, εκρού και λόγο του ότι το κόκκινο και το μπλε είναι απ' τα αγαπημένα μου χρώματα είπα να προσανατολιστώ προς αυτά.

Θα προτιμούσα κάτι είτε σε παντελόνα με τοπάκι ή μακριά φούστα ή σε φόρεμα, δεν ξέρω και το κακό είναι ότι δουλεύω πάρα πολλές ώρες καθώς κι ότι ζω σε νησί και ο ελεύθερος χρόνος όπως και οι επιλογές μου είναι λίγες. Μου αρέσουν πολύ τα ρούχα της εταιρείας mango και θα ήθελα κάτι κομψό και πολύ οικονομικό.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ελένη

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Ελένη,
τα χρώματα που σου αρέσουν είναι έντονα, ζωηρά και μέσα στις top αποχρώσεις για τη φετινή σεζόν. Δε χρειάζεται να αγχωθείς καθόλου για την επιλογή του ρούχου σου, αντίθετα χαλάρωσε, απόλαυσε το ότι γίνεσαι νονά και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς για σένα.

Ψάξαμε στο site της αγαπημένης σου εταιρείας, Mango και βρήκαμε κάποιες πολύ οικονομικές επιλογές που όχι μόνο θα αναδείξουν το στυλ σου, αλλά δε χάνουν καθόλου σε κομψότητα.
Το κόκκινο peplum φόρεμα είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ρούχα του Χειμώνα.
Το μπλε μάξι φόρεμα είναι ανάλαφρο, τονίζει τη μέση σου και σα χρώμα θα σου φτιάξει τη διάθεση.
Η μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι κάτι σαν το little black dress αλλά σε πιο μοντέρνο, άνετο (βαφτίζεις οπότε σου χρειάζεται η εργονομία) και φορώντας το θα κάνεις τη διαφορά.
Το εκρού φόρεμα με τους έντονους ώμους μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά μας αρέσει ιδιαίτερα (δεν είναι mango), καθώς όχι μόνο δεν είναι συνηθισμένο, αλλά θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

Ό, τι και να διαλέξεις, θα είσαι η πρωταγωνίστρια της βάφτισης μαζί με το βαφτιστήρι σου, απόλαυσέ το!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το απόλυτο fashion trend: H κλασική μαύρη γόβα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τη φθινοπωρινή βάπτιση

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τις μαύρες πλατφόρμες