To Queen.gr σας βρίσκει τους τέλειους συνδυασμούς για τα biker μποτάκια

To Queen.gr σας βρίσκει τους τέλειους συνδυασμούς για τα biker μποτάκια

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
αυτά είναι τα καινούργια μου μποτάκια και θέλω τη γνώμη σας. Πώς να τα συνδυάσω για casual εμφάνιση; είμαι 20 χρονών ντύνομαι απλά με τζινάκια και θέλω τη γνώμη σου για την τσάντα που μπορώ να κρατήσω. Ταιριάζει μαύρη ή δεν πρέπει να είναι ίδιο χρώμα με τα παπούτσια μου; Τώρα που έχουμε Χειμώνα μπορώ να τα βάλω με το κλασικό μαύρο παλτό ή καλύτερα να τα βάζω με ένα δερμάτινο σε χρώμα ανθρακί; Τέλος, με γούνινο γιλέκο ταιριάζουν;
Ευχαριστώ πολύ,
Σοφία

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Σοφία,
τα μποτάκια σου λέγονται biker και είναι από τα πιο trendy αξεσουάρ της σεζόν. Είναι τέλεια επιλογή και μπορείς να τα ταιριάξεις με όλα. Από το skinny jean και το μαύρο κολάν, μέχρι το μακό καθημερινό φόρεμα και το καυτό σορτσάκι, τα μαύρα biker μποτάκια θα τα συνδυάσεις με όλα και θα σε βολέψουν όσο δε φαντάζεσαι.
Σχετικά με το πανοφώρι σου μπορείς να διαλέξεις από τζιν τζάκετ, μέχρι το δερμάτινό σου και το γούνινο γιλέκο, αρκεί τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ να είναι μονόχρωμα και σχετικά απλά.

Τέλος, από τσάντες θα σου προτείναμε την κλασική μαύρη που ταιριάζει με όλα (ειδικά αν φοράς το γκρι δερμάτινο ή το γούνινο γιλέκο), ενώ αν είσαι ντυμένη στα μαύρα μπορείς να κρατήσεις και κάποια σε καφέ απόχρωση ή και εμπριμέ με χρώματα.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το γκρι δερμάτινο τζάκετ
Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να συνδυάσετε το γούνινο γιλέκο

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τη φθινοπωρινή βάπτιση

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τις μαύρες πλατφόρμες