Το Queen.gr ντύνει την κουμπάρα

Το Queen.gr ντύνει την κουμπάρα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητή Queen.gr,
είναι κάτι που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό. Ο άντρας μου θα είναι κουμπάρος σ' ένα γάμο στο τέλος του μήνα και δεν ξέρω τι να φορέσω, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε πάρα πολύ.
Είμαι 29 ετών, 60 κιλά και 1,75 ύψος( έχω λίγο μεγαλύτερο στήθος από το κανονικό )
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Ελίνα

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Ελίνα,
οι γάμοι είναι από τις λίγες εκδηλώσεις όπου μπορείς να φορέσεις τα καλά σου, να σκαρφαλώσεις επιτέλους στα ψηλοτάκουνά σου και να κάνεις την υπέρβαση σε σχέση με το ντύσιμό σου. Στην προκειμένη περίπτωση που θα συνοδεύσεις τον άντρα σου σε θεωρούμε και εσένα κουμπάρα και βάζουμε τα δυνατά μας για να σε κάνουμε κουκλίτσα.

Ο σωματότυπός σου μας βοηθάει καθώς είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και μια και έχεις λίγο πιο μεγάλο στήθος σου προτείνουμε το κλασικό peplum φόρεμα που τονίζει τη μέση και καλύπτει περίτεχνα το μπούστο.

Εάν σου αρέσουν τα κοντά μήκη, μπορείς να συνδυάσεις την κοντή δαντελένια ή κεντητή φούστα με μαύρο μεταξωτό πουκάμισο κάνοντας το σύνολο να μοιάζει με φόρεμα. Συνδυάστε με ankle boots μποτάκια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Μπορεί το μαύρο να είναι η εύκολη επιλογή, όμως το κόκκινο είναι εντυπωσιακό, διαφορετικό και στην εν λόγω εκδοχή με τη διαφάνεια ιδιαίτερα σέξι. Αν το τολμήσεις δε θα χάσεις.

Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θέλουν να δείξουν τον πιο fashionista εαυτό τους και αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία σου έχουμε τον ιδανικό συνδυασμό. Πράσινο κυπαρισσί παντελόνι με δαντέλα, μαύρη μεταξωτή ή διάφανη μπλούζα και μαύρες μυτερές γόβες. Ολοκληρώστε με ένα ογκώδες κόσμημα στο λαιμό και μαύρο clutch και απλά εντυπωσιάστε τους πάντες στο πέρασμά σας!

Να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι άνετα μέσα στο ρούχο που θα διαλέξεις.
Καλή σου επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:
To Queen.gr σας βρίσκει τους τέλειους συνδυασμούς για τα biker μποτάκια

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό ρούχο για τον κρητικό γάμο