Το Queen.gr σας συνδυάζει τις ολοκαίνουργιες biker μπότες σας

Το Queen.gr σας συνδυάζει τις ολοκαίνουργιες biker μπότες σας

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου...έγινα πρόσφατα μέλος γιατί μια φίλη μου είπε πως δίνετε πολύ καλές συμβουλές γύρω από τη μόδα!!!είμαι 21 χρονών έχω ύψος 1.63 είμαι καστανόξανθη με πράσινα μάτια...είμαι σχετικά αδύνατη προς κανονική όχι ανορεξική!!!Βέβαια, ακόμα δεν έχω βρει το στυλ μου και θέλω την βοήθειά σας. Αγόρασα κάτι μποτάκια biker στυλ και τελειώνουν εκεί που αρχίζει η γάμπα. Με τι να τα συνδυάσω ώστε να μη φαίνομαι κοντή!!(που είμαι). Μου αρέσουν και τα στενά τζιν και τα boyfriend πολύ!!! Στήθος δεν έχω πολύ αλλά καμπύλες έχω κανονικές!!! τι μπορώ να φοράω στην καθημερινότητά μου για να έχω και στυλ???
ευχαριστώ πάρα πολύ,
Βάσω

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου αγαπημένη φιλενάδα! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια μας κάνεις και κοκκινίζουμε! Λοιπόν, να ξέρεις πως οι biker μπότες που αγόρασες είναι τέλειες, θα τις φορέσεις με όλα σου τα ρούχα και θα σε σώσουν κυριολεκτικά εκείνες τις μέρες που βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να βάλεις. Ενδεικτικά σου παραθέτουμε κάποιους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις, αλλά μην κολλήσεις μόνο σε αυτούς, αυτοσχεδίασε.

Έχουμε και λέμε, οι αναλογίες του σώματός σου είναι οι ιδανικές (μπράβο γαζέλα μας), οπότε διαλέγεις το μαύρο σου κολάν, το κολλητό skinny τζιν (ό, τι χρώμα θες δε μας πειράζει) και από πάνω συμπληρώνεις με σκισμένα tshirt, καρό πουκάμισα, πουλόβερ και αμάνικα γούνινα γιλέκα. Ολοκληρώνεις με τις καινούργιες σου μπότες κι είσαι έτοιμη για βόλτες!

Καλή σου επιτυχία, βγάλε μας ασπροπρόσωπους!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας συνδυάζει την κυπαρισσί φούστα
To Queen.gr σας συνδυάζει το μπλε φόρεμα για το γάμο

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν