To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλημέρα Queen.gr σε διαβάζω πολύ συχνά και μου αρέσουν πολύ οι απαντήσεις σου. Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με μία πετρόλ μπλούζα και μία τσάντα στο ίδιο χρώμα που έχω. Θέλω να τα συνδυάσω με μποτάκια αλλά δεν ξέρω ποια χρώματα ταιριάζουν, τι θα με συμβούλευες;
Σε ευχαριστώ πολύ,
Νίκη

H άποψη του Queen.gr

Καλημέρα Νίκη,
σε ευχαριστούμε πολύ που μας διαβάζεις και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρίσκεις χρήσιμα όλα όσα γράφουμε. Το πετρόλ χρώμα είναι αρκετά δύσκολο και δεν το προτιμά πολύς κόσμος καθώς θυμίζει μεν το μπλε και το γαλάζιο είναι όμως αρκετά διαφορετικό.

Από την άλλη, μπορεί σαν απόχρωση να μας δυσκολεύει, αλλά τελικά ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα. Από το κλασσικό μαύρο και το λευκό, μέχρι το μπεζ, το καφέ, το κίτρινο κροκί, το πορτοκαλί και το εμπριμέ, το πετρόλ μπορεί να συνδυαστεί με ό, τι θες εσύ.

θα σε συμβουλεύαμε να ρίξεις μία ματιά στα μποτάκια που σου έχουμε εδώ ενδεικτικά και μετά να συνδυάσεις τα πετρόλ σου ρούχα με όποιο μποτάκι σου αρέσει και σου πηγαίνει στο πόδι. Απέφυγε τα πράσινα και κόκκινα χρώματα γιατί μπορούν πολύ εύκολα να καταλήξουν σε ένα κιτς αποτέλεσμα που δε θα θέλαμε.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας συνδυάζει την κυπαρισσί φούστα
To Queen.gr σας συνδυάζει το μπλε φόρεμα για το γάμο

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν



To Queen.gr σας ντύνει με τα καλά σας για το χειμωνιάτικο γάμο

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099