To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου καλό μου Queen.gr.
Θέλω να μου απαντήσεις σε ένα βασικό πρόβλημα που έχω μια και πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα. Μου αρέσουν πολύ τα κολλητά φορέματα, αλλά δεν είμαι πολύ λεπτή (δε με λες μοντέλο). Μπορώ να φορέσω ένα τέτοιο τώρα στις γιορτές ή θα γίνω ρεζίλι;
Ευχαριστώ πολύ,
Λένα

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπημένη Λένα,
σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Το κολλητά φορέματα ή αλλιώς bodycon είναι τα αγαπημένα των celebrity του Hollywood με εμπνευστή τον οίκο Herve Leger που βλέπει τις δημιουργίες του να βολτάρουν κάθε χρόνο στο κόκκινο χαλί. Ανεξαρτήτως σωματότυπου (αρκεί να σου μπαίνει), το εφαρμοστό φόρεμα τρομάζει, αλλά δε θα έπρεπε.

Με τη Jessica Alba να ορκίζεται στους κορσέδες ή αλλιώς spanx (αυτά φοράει και η Kim Kardashian), το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι πως το εν λόγω φόρεμα θα σε σφίξει τόσο πολύ που θα φαίνεσαι συλφίδα. Εάν επιμένεις πως κάτι δε σου αρέσει πάνω σου, διάλεξε σκούρο χρώμα (αποφεύγουμε τα μπεζ, ασημί κτλ) και φυσικά φόρεσε από μέσα συσφικτικό καλσόν για extra μάζεμα.

Περιττό να σου πούμε πως μέχρι τις γιορτές είσαι σε αυστηρή διατροφή, νηστεία και προσευχή για να μας βγάλεις ασπροπρόσωπες!

Καλή σου επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα
To Queen.gr σας συνδυάζει την κυπαρισσί φούστα

To Queen.gr σας συνδυάζει το μπλε φόρεμα για το γάμο

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν