To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να είστε τόσο ενημερωμένοι και επίκαιροι.
Το θέμα μου είναι το εξής: το Σεπτέμβρη γίνομαι κουμπάρα (γάμος και βάφτιση) και ιδανικά έχω σκεφτεί να φορέσω μία ολόσωμη φόρμα σε παστέλ απόχρωση ή παντελόνα φαρδιά (?) (κάποια ροδακινί,baby pink με σιελ..) ώστε να αποφύγω να συμβεί οτιδήποτε με το μωρό στη αγκαλιά αλλά να είμαι και chic (ο γάμος είναι στρατιωτικός και το ύφος του ρομαντικό). Επειδή γενικά δείχνετε πολύ ωραία πράγματα και προσιτά οικονομικά, παρακαλώ αν είναι εύκολο να κάνετε και ένα θέμα επί τούτου. Είμαι 1,63 και 55kg, παρακαλώ προτείνετε και κάποια παπούτσια.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αναστασία

Η άποψη του Queen.gr

Αναστασία σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, είσαι πολύ γλυκιά. Το θέμα γάμος- βάφτιση είναι από μόνο του πολύ απαιτητικό οπότε η σκέψη σου να στραφείς στο παντελόνι είναι πανέξυπνη. Θα συνδυάσεις την εργονομία με την άνεση, ενώ θα λανσάρεις ένα στυλ χαλαρό και κομψό όπως αρμόζει σε μία κουμπάρα.


Εμείς αγαπάμε πολύ τις ολόσωμες φόρμες, αλλά και τα ψηλόμεσα παντελόνια. Το πρόβλημα που θα συναντήσεις αυτήν την εποχή που ψάχνεις το ντύσιμό σου είναι διπλό. Επειδή είναι ακόμα νωρίς δεν έχουν κυκλοφορήσει οι ανοιξιάτικες- καλοκαιρινές παντελόνες, ενώ οι ολόσωμες φόρμες που συνήθως υπάρχουν σε οικονομικές τιμές στα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα είναι κοντές και εντελώς διαφορετικής αισθητικής.

Προκειμένου να σε προσανατολίσουμε σου παραθέτουμε κάποιο ενδεικτικό υλικό, οπότε μπορείς να πάρεις ιδέες για να αποφασίσεις. Οι δικές μας οι προτάσεις περιλαμβάνουν εμπριμέ παντελόνα, παστέλ βεαραμάν ή γαλάζιο ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι συνδυασμένα με λευκό ή κρεμ πουκάμισο με κουμπάκια και βαθύ ντεκολτέ που το ρυθμίζεις όσο θες. Μπορείς επίσης να διαλέξεις κάποιο ρομαντικό κορμάκι με έξω την πλάτη και floral λεπτομέρειες. Σε ολόσωμη φόρμα θα σου προτείναμε να κάνει καμπάνα και όχι ίσια γραμμή, σε παστέλ αποχρώσεις όπως αυτή του ροδάκινου και της λεβάντας και φυσικά συνδυασμένη με πολύ ψηλά παπούτσια.


Πάρε κάποιες ιδέες, σκέψου το και σε δύο μήνες θα μπορούμε να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε προτάσεις και τιμές. Μία ακόμα σκέψη είναι να το ράψεις σε μοδίστρα οπότε να έχεις τον έλεγχο του τι θέλεις και πώς ακριβώς το θέλεις κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το καρό και να εντυπωσιάσετε

To Queen.gr σας διαλέγει τα ρούχα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

To Queen.gr απαντάει στο αιώνιο ερώτημα: παγέτα ή δαντέλα φέτος τα Χριστούγεννα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα