Επιχείρηση διάφανο τσαντάκι: το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να το φορέσετε

Επιχείρηση διάφανο τσαντάκι: το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να το φορέσετε

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γλυκό Queen.gr,
με έχεις σώσει αμέτρητες φορές με τα tips σου. Καμία ιδέα για το πώς κρατάμε τις διάφανες τσάντες που έχει γεμίσει ο κόσμος; μπορώ να την κρατήσω και βράδυ;

Ευχαριστώ πολύ,
Έλενα

Η άποψη του Queen.gr

Έλενα σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, ευχαρίστησή μας να μοιραζόμαστε μαζί σου μυστικά και στυλιsτικά tips.

Η διάφανη τσάντα μπορεί να μοιάζει με το κρυστάλλινο γοβάκι της σταχτοπούτας, σας μεταμορφώνει σε πριγκίπισσα, πολύ εύκολα όμως μπορεί να χάσει τη μαγεία του και να γίνει κολοκύθα εάν δεν πάρετε τα μέτρα σας. Aπό τα pin up διάφανα τσαντάκια της Charlotte Olympia με τη χαρακτηριστική αράχνη, μέχρι τις πασαρέλες του Valentino, του Christian Lοuboutin και τα ράφια του Zara, η διαφάνεια είναι τάση στις τσάντες και αυτό το έχουμε χωνέψει για τα καλά. Μπορείς να διαλέξεις από μία μεγάλη shopper τσάντα μέχρι ένα μικρό σκληρό clutch και να το ταιριάξεις με κάθε συνδυασμό καθώς το διάφανο πάει με όλα και συμφέρει.


Το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα τσαντάκι ή ένα πουγγί σε χρώμα και ύφασμα που να ταιριάζει με τα ρούχα σου. Δε θέλουμε να φαίνονται τα υπάρχοντά σου μέσα από τη διαφάνεια και επίσης θέλουμε να παίξουμε με τα χρώματα και τα σχέδια είτε αυτά είναι ένα απλό πουά, είτε πάλι εμπριμέ με παστέλ λουλούδια ή καλειδοσκοπικά prints. Βρες δερμάτινα και υφασμάτινα πορτοφολάκια που να χωρούν τα άκρως απαραίτητα και μετέτρεψε το διάφανο τσαντάκι σου σε κάτι εντελώς διαφορετικό.


Καλή σου επιτυχία!


Στείλτε την δική σας απορία
εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ