Queen.gr τι να φορέσω στην ορκομωσία του Ιουνίου;

Queen.gr τι να φορέσω στην ορκομωσία του Ιουνίου;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας!! Ορκίζομαι τον Ιούνιο σε ένα νησί και η τελετή θα γίνει πρωί σε κάστρο. Θέλω τη βοήθεια σας καθώς δεν το έχω και πολύ με φορέματα και ψιλά παπούτσια. Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε να βάλω κείνη την ημέρα...

Ιωάννα

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Ιωάννα,

χρόνια πολλά και χριστός ανέστη. Σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου, συγχαρητήρια για την ορκωμοσία και μην ανησυχείς για τίποτα. Λοιπόν, εμείς κάτσαμε και σκεφτήκαμε τι θα μπορούσες να βάλεις και πιστεύουμε πως θα ήταν πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και με παντελόνι. Το ψηλόμεσο μπεζ, nude ή ακόμα και εμπριμέ παντελόνι, συνδυασμένο με ένα απλό λευκό φανελάκι ή ακόμα και ένα αμάνικο διάφανο πουκάμισο αποπνέουν ένα σικάτο αέρα, αλλά κάνουν και το fashion statement.

Από την άλλη μπορείς πολύ άνετα να διαλέξεις ένα φόρεμα με γεωμετρίες σε αυστηρή γραμμή ή ακόμα καλύτερα με print το οποίο και χρειάζεται μόνο ένα απλό ζευγάρι ψηλοτάκουνα και είσαι έτοιμη. Εάν το πάτωμα δε βοηθάει τότε καλύτερα επέλεξε ένα ωραίο ζευγάρι σανδάλια απλά ή ακόμα και με πέτρες και περίτεχνες λεπτομέρειες.

Οτιδήποτε χρειαστείς μπορείς να μας ξαναγράψεις, καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ