Γίνομαι νονά και θέλω να φορέσω παστέλ με κίτρινες γόβες, μπορώ;

Γίνομαι νονά και θέλω να φορέσω παστέλ με κίτρινες γόβες, μπορώ;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας,
Είμαι 26 ετών ,κοντούλα και με petite σιλουέτα και μέσα Ιουνίου γίνομαι νονά!!! Το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω τι να φορέσω.. για την ακρίβεια έχω καταλήξει στα παπούτσια...άλλα όχι στο ρούχο! πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα ζευγάρι κίτρινες μυτερές γόβες τις οποίες και έχω αγαπήσει αλλά δεν έχω φορέσει ακόμη! και μίας κ μου αρέσουν τόσο πολύ αλλά και λόγω περιορισμένου κεφαλαίου θέλω να τις φορέσω εκείνη την μέρα και να δώσω χρήματα για το ρούχο και όχι για ένα δεύτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα που προφανώς και δεν θα φοράω συχνά!

έχω σκεφτεί συνδυασμό με βεραμάν , μπλε ή nude- μπέζ είτε σε φόρεμα είτε σε ολόσωμη φόρμα, βαδίζω σωστά;; ή δεν το χω καθόλου;; Πριν βγω στα μαγαζιά θα ήθελα να ξέρω τι περίπου ψάχνω!!


Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας!! ευχαριστώωωω!!!
Στέλλα

Η άποψη του Queen.gr


Γεια σου Στέλλα,
σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το mail σου. Λοιπόν, αρχικά η σιλουέτα σου μας βοηθάει πάρα πολύ γιατί, μπορείς να φορέσεις ό, τι θέλεις χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι κίτρινες γόβες είναι πολύ της μόδας και συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις άλλα παπούτσια, μπορείς να φορέσεις αυτά.

Εμείς σου βρήκαμε διάφορες εναλλακτικές στις αποχρώσεις που μας ζήτησες, όμως έχουμε τις ενστάσεις μας. Το μπλε με το κίτρινο ταιριάζουν, αλλά να ξέρεις πως σαν αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο, ενώ από την άλλη το βεραμάν με το κίτρινο δεν είναι και από τα αγαπημένα μας.

Ως νονά είσαι ήδη το κέντρο του ενδιαφέροντος, δε χρειάζεται να κάνεις τρελό fashion statement. Ως καλύτερη λύση βλέπουμε το nude, μπεζ, σομόν, πάντα σε κοντό μήκος για να φανεί και το καλλίγραμο σώμα σου και από υφάσματα όπως η δαντέλα για να δώσεις και μία πιο επίσημη υπόσταση.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και εδώ είμαστε για ό, τι άλλο χρειαστείς!


Στείλτε την δική σας απορία
εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ