Τι αξεσουάρ να φορέσω με το μάξι ροζ φόρεμα σε γάμο;

Τι αξεσουάρ να φορέσω με το μάξι ροζ φόρεμα σε γάμο;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
έχω πάρει το μάξι παστέλ ροζ φόρεμα της φωτογραφίας για να το φορέσω σε γάμο συγγενικού μου προσώπου. Θα το συνδυάσω με φούξια peep toe γόβες για να το φωτίσω. Με τι χρώμα clutch και με τι κοσμήματα μπορώ να το βάλω; Ευχαριστώ!
πολλά φιλάκια,

Κατερίνα

H άποψη του Queen.gr

Γεια σου Κατερίνα! Καλό μας μήνα. Σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου, όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο τα πράγματα γίνονται σοβαρά και επικίνδυνα και πρέπει να είμαστε τέλειες.


Το παστέλ ροζ φόρεμά σου είναι υπέροχο πραγματικά, θυμίζει κάτι μεταξύ πριγκίπισσας και boho Sienna Miller όταν μας έκανε με το στυλ της να κλαίμε από ζήλεια. Τα φούξια peep toes να ξέρεις πως δεν τα εγκρίνουμε. Είναι υπερβολή και παρόλο που θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στην tone sure tone λογική, είναι πολύ έντονα για αυτό το νεραΐδέ φόρεμα. Καλύτερα να δοκιμάσεις ένα καφέ ή nude πέδιλο που ταιριάζει με όλα.


Από αξεσουάρ, αγαπάμε τα μικρά clutch σε κάθε τους εκδοχή. Κεντημένα με χάντρες, από δέρμα, ασημένια, ακόμα και από διάφανο πλαστικό, τα τσαντάκια αυτά είναι τέλεια για επίσημες περιστάσεις. Από την άλλη το κόσμημά σου θα πρέπει να είναι statement και όχι φορτωμένο σα λατέρνα. Απέφυγε το συνδυασμό δαχτυλίδι- σκουλαρίκι- κολιέ και επένδυσε σε κάποιο χρυσό περιδέραιο ή μία απλή διαμαντένια χρυσή αλυσίδα.

Από γούστο τα πάμε τέλεια, οπότε ένα είναι το σίγουρο σε αυτό το γάμο θα σκίσεις!

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ