Παντρεύεται ένας φίλος τέλη Σεπτέμβρη, μπορώ να συνδυάσω την κίτρινη ψηλόμεση παντελόνα μου με κοντό μαύρο μπουστάκι; Τι παπούτσια να επιλέξω;

Παντρεύεται ένας φίλος τέλη Σεπτέμβρη, μπορώ να συνδυάσω την κίτρινη ψηλόμεση παντελόνα μου με κοντό μαύρο μπουστάκι; Τι παπούτσια να επιλέξω;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές

To γράμμα της αναγνώστριας

Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια εμφάνισή μου στο γάμο ενός φίλου τέλη Σεπτέμβρη σε κτήμα στην Εύβοια. Θέλω να φορέσω μια ψηλόμεση κίτρινη παντελόνα (εφαρμοστή επάνω, φαρδιά κάτω), με μαύρο μπουστάκι κοντό (ως τον αφαλό).Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1.Είναι σωστός ο συνδυασμός ή θα μοιάζω με ...οπαδό της ΑΕΚ?
2.Ταιριάζει το μπουστάκι που είναι επενδυμένο με δαντέλα.. μήπως είναι ''βαρύ'' σε συνδυασμό με το χρώμα της παντελόνας?
3.Τα αξεσουάρ είναι λευκόχρυσα με μαύρη πέρλα..(σκουλαρίκια - κολιέ).τα μαλλιά να τα κάνω μια χαμηλή αλογοουρά ή καλύτερα κάτω (διότι τα αξεσουάρ δεν τα λες και διακριτικά.... άλλα από την άλλη για ανδρόγυνο look, ενδείκνυται!) 4.Τέλος να προτιμήσω μαύρα ψηλά πέδιλα ή nude γόβες?..Είμαι 1.68 και 55 κιλά.
Συγνώμη που σας κουράζω, αλλά θα ήθελα να αποφύγω το σύνδρομο της ''λατέρνας''.. CHRIS

Η απάντηση του Queen.gr
Αγαπητή φίλη γεια σου, σε ευχαριστούμε για το γράμμα σου! Δε μας κουράζεις και μη διστάζεις να μας στέλνεις τις στιλιστικές σου απορίες όποτε το επιθυμείς. Πάμε στο θέμα που μας καίει τώρα! Μας αρέσουν οι ψηλόμεσες φαρδιές παντελόνες. Το κίτρινο χρώμα είναι ενδιαφέρον. Μέχρι εδώ συμφωνούμε. Αν ήμασταν στη θέση σου δε θα φορούσαμε μπουστάκι σε γάμο και σίγουρα δε θα επιλέγαμε κάποιο που αφήνει ακάλυπτο τον αφαλό. Θα προτιμούσαμε ένα cropped top το οποίο όμως θα καλύπτει ίσα-ίσα τον αφαλό ή ένα top από καλό ύφασμα (όπως αυτά στην gallery) το οποίο θα φροντίζαμε να φορούσαμε μέσα από την παντελόνα. Τα περισσότερα μπουστάκια αφήνουν ακάλυπτα αρκετό δέρμα (βλέπε κοιλιά και στήθος ) οπότε δεν τα θεωρούμε και την καλύτερη επιλογή για γάμο. Stay classy. Αν πάλι επιμείνεις να φορέσεις τα συγκεκριμένα ρούχα φρόντισε να επιλέξεις πιο διακριτικά αξεσουάρ (δε χρειάζεται να συνδυάσεις κολιέ με σκουλαρίκια. Επέλεξε ένα από τα δύο). Η αλογοουρά είναι καλή ιδέα καθώς αναδεικνύει το πρόσωπο και τα αξεσουάρ σου. Πάμε και στα παπούτσια. Θα προτιμούσαμε την επιλογή του μαύρου ώστε να κάνει αντίθεση με το κίτρινο χρώμα της παντελόνας. Στην παραπάνω gallery συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για να κλέψεις ιδέες (σου έχουμε και μικρά σχόλια από κάτω για να σε βοηθήσουμε). Κρατάς την κίτρινη παντελόνα και αν αλλάξεις γνώμη για το μπουστάκι μπορείς να αντιγράψεις το στυλ που σου προτείνουμε. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στυλ. Αν το outfit σου άρεσε πάνω σου τότε μη διστάσεις να το επιλέξεις. Οι γνώμες πάντα θα ποικίλουν. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε. Να περάσεις όμορφα!