Street style games με την Margarete Cruzemark

Street style games με την Margarete Cruzemark

Η Κατερίνα είναι 44 ετών και βάζει κάτω 2 εικοσάχρονες!

Όπως διαβάσατε στο lead, η Margarete Cruzemark ή αλλιώς Miss Cruzemark κατά κόσμον γνωστή ως Κατερίνα Καρατσόλη, είναι 44 ετών. Γιατί ξεκινάω με αυτή τη φράση; Γιατί μετράει. Αποδεικνύει πως η θηλυκότητα, το νεανικό στυλ και η όρεξη, δεν πάνε με τα χρόνια αλλά με τη διάθεση.

Περάσαμε μία ολόκληρη μέρα μαζί της, χαμογελώντας. Αυτή η γυναίκα είναι γεμάτη θετική ενέργεια και με το μόνιμο χαμόγελο που τη διακρίνει, μεταφέρει το υπέροχο vibe της, στους γύρω της σε ανύποπτο χρόνο. Η Κατερίνα έχει σώμα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες, τόσο της ηλικίας της όσο και αρκετά μικρότερες. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, σε κάνουν να νομίζεις πως δεν είναι Ελληνίδα και μαζί με το γεγονός ότι οι περισσότεροι την γνωρίζουν με το nickname του blog της- εύκολα ξεγελιέται κανείς.

Είναι η δημιουργός ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά fashion blogs και συνεργάστηκε μαζί μας- έκανε το μοντέλο- για να μας βοηθήσει να δούμε φορεμένα μερικά hot κομμάτια της αγοράς από την ανοιξιάτικη σεζόν. Ο καιρός βοήθησε και ιδού το αποτέλεσμα.

Ξεκινήσαμε με μία μεταξωτή φούστα με σκίσιμο σε φλούο απόχρωση από την Staff Jeans, την οποία φορέσαμε με τοπ Divided H&M, μποτάκια και καπέλο ZARA. Όπως καταλαβαίνετε, ξεκινήσαμε καλά.

Στη συνέχεια, επιλέξαμε ένα ριγέ μάξι βαμβακερό φόρεμα με τιράντα, σε ασπρόμαυρο- επίσης Staff Jeans, το οποίο συνδυάσαμε με ένα μαύρο διάφανο shirt dress Theory από το Nasty Gal. Γυαλιά ηλίου, H&M. Η τσάντα με τα hip σχέδια σε κίτρινο χρώμα δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα, αλλά σε λίγες μέρες θα σας ενημερώσουμε! Τα δερμάτινα brogues είναι Manuelita.

Συνεχίσαμε σε παρόμοιο ύφος και εξαντλήσαμε άλλη μία επιλογή σε φόρεμα που συνδυάζει 2 τάσεις. Ίσως και τρεις. Το tie-dye, τα φλούο χρώματα και τα δύο μήκη- από την Staff Jeans. Τουρμπάνι Η&Μ και μποτάκια ZARA. Tα πράσινα γυαλιά καθρέφτης είναι Sunski και προστατεύουν σε δύσκολες συνθήκες χειμώνα-καλοκαίρι, ενλω είναι εξαιρετικά ελαφριά.

Mιας και το κίτρινο είναι ένα από τα hot χρώματα της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τους Έλληνες σχεδιαστές, είπαμε να δοκιμάσουμε ένα ιδιαίτερο φόρεμα του Σωτήρη Γεωργίου. Τα παπούτσια είναι ZARA και το ρολόϊ Folli-Follie.

Επιστρέφοντας στα tie-dye και στα κεντήματα, διαλέξαμε ένα βαμβακερό σακάκι attr@ttivo το οποίο συνδυάσαμε με ένα μαύρο βαμβακερό, ασύμμετρο φόρεμα από το ελληνικό label Digitaria. Γυαλιά Ray-Ban.

Κατόπιν, δοκιμάσαμε ένα ριγέ denim παντελόνι Staff Jeans, το οποίο συνδυάσαμε με πουκάμισο Η&Μ, εσπαντρίγιες Office και κόσμημα Shani Jacobi. Γυαλιά, Nasty Gal.

Σε μία πιο θηλυκή και αέρινη εκδοχή παίξαμε με ένα total look attr@ttivo που απαρτίζεται από ασπρόμαυρη παντελόνα με ασπρόμαυρο print, αμάνικο πουκάμισο με κίτρινο φλούο ρέλι στο γιακά και ασορτί πλεκτές εσπαντρίγιες.

Το καλύτερο και πιο τολμηρό- η Margarete δεν κολλάει πουθενά- το φορέσαμε στο τέλος. Υφασμάτινο ασπρόμαυρο σορτς attr@ttivo, που συνδυάστηκε με πουκαμισοφόρεμα σε ντένιμ, επίσης attr@ttivo με μαύρα δερμάτινα brogues. To attr@ttivo σύνολο, αναδείξαμε με οικολογικά αξεσουάρ, επιλέγοντας μία τσάντα πλάτης που μετατρέπεται σε φάκελο από φελλό του label Redo και κολιέ Shani Jacobi φτιαγμένο από ξύλο, plexiglass και αλυσίδα.



Το make-up και τα μαλλιά φυσικά επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου, ενώ πίσω από το φακό ήταν ο Dreamer- ενώ είχαμε και την πολύτιμη βοήθεια της Aleksa Chr backstage.

Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κομμάτια που φορέσαμε, κάνουμε *κλικ* στα links!

Διαβάστε ακόμη:

New Street Style Editorial: Βόλτα με τη Χρύσα και το Fashionism

Style games με την Νάσια Βάλβη από το Frou Frou

Βόλτα στην πόλη με τη Φιλιώ: All You Need Is Style

The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!