Ο Romeo Beckham πρωταγωνιστεί ως Έρωτας στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια Burberry (βίντεο)

Ο 12χρονος γιος του David και της Victoria συνεχίζει την καριέρα του στο μόντελινγκ, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές του!

O μικρός Romeo κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τους διάσημους γονείς του, δουλεύοντας για ακόμη μία φορά με τον οίκο Burberry, για μια χριστουγεννιάτικη καμπάνια. "From London with Love", είναι ο τίτλος της καμπάνιας, όπου ο Romeo, που επιλέχθηκε προσωπικά από τον Christopher Bailey (τον δημιουργικό διευθυντή του Burberry), φορά το κλασικό καρό κασκόλ και την καμπαρντίνα του οίκου, κρατά μια ομπρέλα και ενσαρκώνει το θεό Έρωτα, σε μια ρομαντική ταινία μικρού μήκους.

Ο Beckham δίνει το δώρο της αγάπης σε ένα νεαρό ζευγάρι, τα μοντέλα δηλαδή και ηθοποιούς, Hanna Dodds και Anders Hayward. "Συνεχίζει να είναι η απόλυτη χαρά να δουλεύεις με τον Romeo. Έχει γοητεία, στυλ και τρομερή ενέργεια! Είμαι ευχαριστημένος που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εορταστική μας καμπάνια", δήλωσε ο Bailey.

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον ο μικρός έχει μέλλον στην καριέρα του στο χώρο της μόδας, επιλέγοντας βέβαια ένα διαφορετικό μονοπάτι από τη μητέρα του. Ο David, η Victoria και ο Romeo παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του οίκου Burberry τη Δευτέρα το βράδυ, ποζάροντας περήφανοι στους φωτογράφους μαζί με τον Christopher Bailey. Δείτε παρακάτω το άκρως χριστουγεννιάτικο και ατμοσφαιρικό βίντεο της καμπάνιας!