Ιαπωνικό στυλ με δυτικές δημιουργίες μόδας

Δείτε το βίντεο και μάθετε τι συμβαίνει όταν ένας από τους μεγαλύτερους Ιάπωνες φωτογράφους αναλαμβάνει να αποτυπώσει τις διάφορες πλευρές της ιαπωνικής κουλτούρας σε σχέση με τις high fashion δημιουργίες της δύσης.

Ο Ιάπωνας φωτογράφος Nobuyoshi Araki, διάσημος για τα πάνω από πεντακόσια βιβλία που έχει κυκλοφορήσει με τη δουλειά του αλλά και για τις φωτογραφίσεις του με θέμα το kinbaku (η ιαπωνική τέχνη δεσίματος ανθρώπων με σχοινί), βρίσκεται πίσω από το φακό της φωτογράφισης του δεύτερου τεύχους του συλλεκτικού περιοδικού «The reality show». Το περιοδικό αυτό που πραγματεύεται το street style των κατοίκων κυρίως της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, Τόκυο, στοχεύει στην παρουσίαση του ιαπωνικού στυλ με μια παγκόσμια προοπτική.

Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές και fashionistas κλήθηκαν να μπλέξουν τα δικά τους ρούχα με δημιουργίες δυτικών οίκων, όπως ο Louis Vuitton o Prada, o Jil Sander,ο Givenchy και ο Dior. To αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό και αποτυπώθηκε πλήρως σε αυτό το backstage video με την υπογραφή του σκηνοθέτη Kensui Arao.