Vintage πολυτέλεια Dior

Δείτε το βίντεο με την pre-fall συλλογή του οίκου Dior, την τελευταία με τον John Galliano στα ηνία του γαλλικού fashion house.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί ο διάδοχος του John Galliano στον Dior και ο couturier Azzedine Alaia να αρνήθηκε να αναλάβει μια τέτοια στρεσογόνα θέση, όμως, ο γαλλικός οίκος συνεχίζει να λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς και καταφέρνει να μας αποσπάσει την προσοχή από τα όσα αφορούν τον Galliano.

Φέτος, λοιπόν, οι υπεύθυνοι του θρυλικού γαλλικού οίκου αποφάσισαν να κάνουν μια στροφή στον τρόπο προώθησης της νέας συλλογής. Από τη μια όλες οι βιτρίνες του πολυτελούς πολυκαταστήματος «La Rinascente» στο Μιλάνο γέμισαν με Dior φθινοπωρινές δημιουργίες και από την άλλη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο look book της φθινοπωρινής συλλογής συνοδευόμενο από το παραπάνω βίντεο, το οποίο αντικατοπτρίζει υπέροχα το πνεύμα αγγλικού ρομαντισμού αυτής της κολεξιόν.

Ο John Galliano, για αυτή την τελευταία του συλλογή, εμπνεύστηκε από την Αμερικανίδα socialite του προηγούμενου αιώνα Wallis Simpson και τον πολυτάραχο έρωτα της με τον βασιλιά Edward VIII της Βρετανίας.