Fashion Debate: Πιτζάμες VS Homewear

Διονυσία Καλαποθαράκου

Σε αυτό το debate το θέμα δεν είναι τι είναι της μόδας αλλά τι θέλουμε να φοράμε μέσα στο σπίτι. Γιατί δεν υπάρχει «πρέπει» σε ό,τι αφορά την άνεσή μας.

Θέλω να σε προειδοποιήσω πριν πατήσεις το play: το παρακάτω δεν είναι ένα σοβαρό Fashion Debate. Δεν αναλύονται οι τάσεις της επόμενης σεζόν, δεν γίνεται κάποιο περισπούδαστο name-dropping σχεδιαστών και σίγουρα δεν θα ακούσεις λογική επιχειρηματολογία γιατί να φορέσεις πιτζάμες ή homewear μέσα στο σπίτι. Θα ακούσεις μόνο την (α)βολική αλήθεια της Δέσποινας που κυκλοφορεί με φλις πιτζάμες όλη τη μέρα για να τρώει παγωτό χωρίς αγωνία για το αν λερωθεί και της Διονυσίας που επενδύει σε «αξιοπρεπή» homewear. Σε φούτερ, φόρμες ακόμα και overalls μέσα στα οποία μπορείς κυριολεκτικά να «ζεις».

Γιατί το πώς θα κινούμαστε μέσα στον χώρο μας, ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, δεν είναι θέμα τάσεων (οκ, ίσως είναι μόνο λίγο θέμα στυλ) αλλά έχει να κάνει το πώς θα είμαστε πιο χαρούμενες μέσα στο σπίτι μας. Πάτησε το play και διάλεξε στρατόπεδο. Πιτζάμες με αρκουδάκια ή hoodies; Εσύ αποφασίζεις!
Δες επίσης: «The Supermodels»: Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στη ζωή των top models της δεκαετίας του '90