Η Daphne Guinness εμπνέεται από την Μελίνα Μερκούρη

Η Daphne Guinness αφηγείται μια ιστορία για τις διαπροσωπικές σχέσεις αλά Μελίνα Μερκούρη στο νέο βίντεο του showstudio.com.

Μετά το «Fuck me» με την καλλονή Karlie Kloss ήρθε η ώρα για άλλο ένα βίντεο από τη σειρά «Fashion Fetish» του showstudio.com.

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι μια από τις πιο εκπληκτικές γυναίκες εν ζωή σε ολόκληρο τον κόσμο, η βαθύπλουτη κληρονόμος και fashion icon Daphne Guinness σε ένα βίντεο που είναι εμπνευσμένο από την ταινία του 1962 του Jules Dassin «Φαίδρα» με πρωταγωνίστρια τη Μελίνα Μερκούρη.

Για τη Daphne τα μάτια της είναι ένα είδος φετίχ. Για αυτό και χρησιμοποιεί συχνά φακούς επαφής για να βλέπει τον κόσμο πιο «απαλό», όπως αποκαλύπτει η ίδια. Είναι ένα είδος άμυνας.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, στο παραπάνω βίντεο αλλάζει συνεχώς χρώματα φακών, δακρύζει, σκέφτεται υπό τους ήχους μουσικής με τη δική της φωνή και φόντο σκηνές από την ταινία «Φαίδρα» αφηγούμενη με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις δυσκολίες μιας γυναίκας στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Ένα βίντεο απολαυστικό, που λειτουργεί ως καθαρτήριο.