Ποιο είναι τελικά το «μυστικό» του καλού ύπνου;

Ποιο είναι τελικά το «μυστικό» του καλού ύπνου;

#CandiaSleepDay: Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με την Candia και μάθε πώς να σηκώνεσαι λίγο πιο ξεκούραστη καθημερινά

Έχεις αναλογιστεί ποτέ πόσες ώρες περνάμε στο κρεβάτι μας; Ο ύπνος αποτελεί το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου της ζωή μας και είναι ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό μας. Πλήθος ερευνών εκθειάζουν τα οφέλη του και μας παρακινούν να περνάμε περισσότερες ώρες στο στρώμα μας, όπου χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε, ονειρευόμαστε! Γιατί όμως ο καλός ύπνος είναι τόσο σημαντικός; Πότε ξεκουραζόμαστε πραγματικά; Και τελικά, ποιο είναι το «μυστικό» για να ξυπνάμε καθημερινά χαμογελαστές;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, δημιουργήθηκε από τον Αμερικάνικο φορέα World Sleep Society και γιορτάζεται φέτος σε όλο τον κόσμο την Παρασκευή 16 Μαρτίου, ασχοληθήκαμε λίγο περισσότερο με το θέμα. Κάπως έτσι, μάθαμε περισσότερα για τη θετική επίδραση που έχει ο ποιοτικός ύπνος στην ψυχική και σωματική υγεία, την ευεξία του οργανισμού και την ποιότητα της ζωής μας. Σε αυτό μας βοήθησε η πλήρως ενημερωμένη καμπάνια της Candia που μας «ξύπνησε» και μας μύησε σε νέες εμπειρίες. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Βρες αφορμές για να σηκώνεσαι με χαμόγελο κάθε μέρα!

Με τη φιλοσοφία της και το WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN η γνωστή ελληνική εταιρεία συστημάτων ύπνου, μας προκαλεί να ζήσουμε την εμπειρία της πιο φυσικής ανάπαυσης και μας ταξιδεύει με άνεση στα πιο γλυκά όνειρα. Εμπνέεται από την ομορφιά της Μεσογείου που κόβει την ανάσα και μας μαθαίνει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες, όπως η υψηλή ποιότητα των πιο φυσικών υλικών.

Μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε τα «θέλω» μας και μας προκαλεί να ζήσουμε όλες τις περιπέτειες καθημερινά! Μας παρακινεί να απολαμβάνουμε λίγο περισσότερο κάθε μέρα, από τη στιγμή που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, να ανακαλύπτουμε και να δημιουργούμε. Σε αυτή τη φιλοσοφία καταλήγει και η νέα Αμερικανική έρευνα, που υποδεικνύει ότι μυστικό του καλού ύπνου βρίσκεται στο κίνητρο που δίνουμε στον εαυτό μας για να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα!

candiaaaaaa

Ειδικότερα, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Περιοδικο Sleep Science and Practice, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ένας άνθρωπος ξυπνάει ξεκούραστος και αναζωογονημένος όταν νιώθει ότι θα σηκωθεί από το κρεβάτι του για κάτι για το οποίο αξίζει να ζήσει, να ανακαλύψει, να εξερευνήσει, κάτι για το οποίο αξίζει να αφήσει τον ύπνο του και να ξυπνήσει!

Βρες, λοιπόν, αφορμές για να σηκώνεσαι με χαμόγελο από το κρεβάτι σου. Κάνε περισσότερα πράγματα που σε ευχαριστούν, θέσε νέους στόχους και βρες όλα όσα αξίζουν για εσένα. Μετέτρεψε την κάθε μέρα σε γιορτή, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της!

lepta tis

#CandiaSleepDay: Ανακαλύπτοντας τα συστατικά του καλού ύπνου!

Ζήσε το πιο αναζωογονητικό ξύπνημα στα καταστήματά της Candia, από τις 12 έως τις 24 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό μπορείς να ενημερώνεσαι για τα συστατικά του καλού ύπνου και να μαθαίνεις συμβουλές και νέες προτάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου σου.

Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί με μία προωθητική ενέργεια που θα επικοινωνηθεί με νέα 3600 καμπάνια κάτω από την δημιουργική πλατφόρμα WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN, προσφέροντας αποκλειστική έκπτωση -50% για το διάστημα 12- 24 Μαρτίου, προκειμένου οι καταναλωτές να αποκτήσουν ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του ποιοτικού ύπνου, το στρώμα & το κρεβάτι.

candiiiiiiaaaaaaaa

Τώρα ξέρεις πώς θα απολαύσεις λίγο περισσότερο τον ύπνο σου και πώς θα σηκώνεσαι γεμάτη όρεξη και αισιοδοξία καθημερινά!