Back to school: 10+1 items για την κασετίνα του παιδιού σου που θα τα ζηλεύεις ακόμη κι εσύ

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Back to school: 10+1 items για την κασετίνα του παιδιού σου που θα τα ζηλεύεις ακόμη κι εσύ

Τα σχολεία ανοίγουν σε λίγες ημέρες και μικροί μεγάλοι έχουν ξεχυθεί στην αναζήτηση σχολικών. Εσύ τι θα διαλέξεις για την κασετίνα του παιδιού σου;

Κι εκεί που επέστρεψε από τις διακοπές και είπες πως είναι ώρα να κοιτάξεις τη δουλειά σου, ένα είναι το μείζον θέμα που έρχεται από τώρα να σε απασχολήσει για τα καλά: σχολικά!

Μπορεί το σχολείο να ξεκινά και επίσημα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου όμως όλα τα παιδιά θέλουν από τώρα να προμηθευτούν τα αξεσουάρ που θα διακοσμούν το θρανίο, την τσάντα αλλά και την κασετίνα τους. Μολύβια, γόμες, ξύστρες, χάρακες, μπρελόκ και ένα σωρό άλλα μικρά αξεσουάρ έρχονται να γίνουν οι πρωταγωνιστές σε όλα τα καταστήματα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη και πρωτότυπη γκάμα προϊόντων.

7+1 «to the point» quotes για την επιστροφή στο σχολείο

«Και εγώ τώρα τι καινούριο θα βάλω στην κασετίνα μου μαμά;», ήταν η πρώτη ερώτηση της μικρής μου κόρης με το που γυρίσαμε από διακοπές και κάθισε να οργανώσει το γραφείο της. Μπορεί τα τετράδια να μην απασχολούν τώρα τα παιδιά (ναι, μην ξεχνάς πως τους θυμίζουν το διάβασμα!) όμως η χαρά τους όλη είναι τα διακοσμητικά αλλά και χρηστικά μικροαντικείμενα που θα «φωλιάσουν» μέσα στην τσάντα -και δη στην κασετίνα- τους.

sxolika

Και μπορεί παλιότερα να υπήρχε μια συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων με τα άκρως απαραίτητα, όμως τώρα αυτά τα μικροαντικείμενα έχουν εξελιχθεί σε μικρά έργα τέχνης.

Έλα πες, πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει την απίθανη γόμα σε σχήμα cupake που αγόρασες στην κόρη σου και πόσες φορές πήρες το υπερσούπερ στυλό και είπες «το δανείζομαι για λίγο να σημειώσω κάτι και στο δίνω πίσω» και δεν το γύρισες ποτέ...

E, τώρα ήρθε η ώρα να εξοπλίσεις την κασετίνα του παιδιού σου και αν περισσέψει κάτι από το budget, μπορείς να αγοράσεις κάτι κι εσύ!

Διορθωτική Ταινία Legami Don't Worry Heart

diorthotiko

Διορθωτική ταινία Legami για άμεσες διορθώσεις! Απαραίτητο εργαλείο για τη σχολή αλλά και το γραφείο.

Διαβήτης Maped Με Δαxτυλίδι 360°

diavitis

Πλαστικός διαβήτης με δαχτυλίδι και στήριγμα για το μολύβι. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και 1 μολύβι.

Κασετίνα Lycsac 2Θ Pink Vibes

kasetina

Με την κασετίνα Lycsac Pink Vibes μπορείς να αποθηκεύσεις όλη σου τη γραφική ύλη, χάρη στις δύο θήκες που διαθέτει. Σε πανέμορφο σχέδιο που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Κασετίνα Coolbee Fluffy Dinosaur

kasetina3

Βολική, πρακτική και με εκπληκτικό design! Η γεμάτη κασετίνα Coolbee Fluffy Dinosaur θα τραβήξει τα βλέμματα στη νέα σου σχολική χρονιά.

Στυλό Διαρκείας Coolbee Cute Donut

stilo1

Τα στυλό διαρκείας Cute Donut της Coolbee έρχονται σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, για να κάνουν τη νέα σχολική χρονιά πιο διασκεδαστική από ποτέ!

Στυλό Διαρκείας Coolbee Dinosaur

stilo2

Τα στυλό διαρκείας Dinosaur της Coolbee έρχονται σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, για να κάνουν την νέα σχολική χρονιά πιο διασκεδαστική από ποτέ!

Μαρκαδόρος Υπογράμμισης Stabilo Mini Sweet Friends Boss

markadorakia

Με έμπνευση από τις αγαπημένες λιχουδιές των παιδιών, τα STABILO Sweet Friends, θα αποτελέσουν τον πιο γλυκό φίλο των μαθητών στην τάξη, και θα κάνουν την διαδικασία της μάθησης ακόμα πιο ευχάριστη. Χωράνε και στην πιο μικρή κασετίνα και ομορφαίνουν τη σχολική μέρα στο λεπτό!

Γόμες Αρωματικές Icy Pops Ooly

gomes1

Ακόμα και τα μεγαλύτερα λάθη μπορούν να διορθωθούν με αυτή τη γόμα. Γράψε και σβήσε άφοβα με τα μοναδικά αρωματικά donuts!

Γόμες Αρωματικές Macaron Ooly

gomes2

Ακόμα και τα μεγαλύτερα λάθη μπορούν να διορθωθούν με αυτή τη γόμα. Γράψε και σβήσε άφοβα με τα μοναδικά αρωματικά macaron!

Ξύστρα Maped Croc Croc Innovation

xistra1


Μια ακόμη όμορφη δημιουργία της σειράς Maped Croc Croc Η ξύστρα-λαγουδάκι ανοιγοκλείνει το στόμα όταν ξύνεις το μολύβι! Τα ξύσματα αποθηκεύονται στο κάνιστρό της για ασφαλείς και κυρίως... καθαρές δουλειές!

Χάρακας Mustard Ανανάς

xarakas1

Έχει φανταχτερό χρώμα και όμορφο σχεδιασμό που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Σας επιτρέπει να μετρήσετε σωστές γωνίες καθώς έχει άνοιγμα έως 180 μοίρες αλλά και να υπογραμμίσετε και να τραβήξετε ευθείες γραμμές!