Ημέρα της Μητέρας: Η αφορμή για κάθε μέλλουσα μητέρα να φροντίσει… τις διατροφικές της ανάγκες

Ημέρα της Μητέρας: Η αφορμή για κάθε μέλλουσα μητέρα να φροντίσει… τις διατροφικές της ανάγκες

Η σωστή διατροφή μιας μέλλουσας μαμάς, όπως και η καλή ψυχολογία της συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη ενός μωρού.

Η πρώτη φωνή που ακούς στη ζωή σου, η πρώτη πηγή… τροφής που λαμβάνεις, η πρώτη αγκαλιά που δέχεσαι, το πρώτο βλέμμα που αντικρίζεις είναι αυτό της μαμάς. Ταυτόχρονα, η πρώτη σου λέξη, τόσο απλή, τόσο εύκολη, φτιάχτηκε για να τη λες χωρίς να έχεις καν τα πρώτα σου δοντάκια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ακόμη και τις στιγμές που δεν μπορεί να βγει άλλη λέξη από τα χείλη σου, εκείνη βρίσκει μία χαραμάδα και την ξεστομίζεις. Μαμά! Σαν βράχος είναι δίπλα σου να σε στηρίζει, να σε ενθαρρύνει και να σε παρηγορεί στην αγκαλιά της όταν τα πράγματα δεν βγαίνουν όπως τα ήθελες.

Αυτοί, αλλά και ακόμα περισσότεροι είναι οι λόγοι που λέμε ένα μεγάλο «Χρόνια πολλά» στις μητέρες όλου του κόσμου σήμερα αλλά και σε εσένα, που σε μερικούς μήνες θα πάρεις στην αγκαλιά σου ένα μικρό πλασματάκι και θα βιώσεις όλα όσα περιγράψαμε παραπάνω, από την άλλη πλευρά, αυτήν της μητέρας.

«Πώς θα αναπτυχθεί σωστά όσο είναι μέσα στην κοιλιά σου;», «Πώς θα διατηρήσεις την καλή υγεία σου για να του προσφέρεις όλα όσα χρειάζεται;», είναι δύο από τα βασικά ερωτήματα που επικρατούν στο μυαλό σου, καθώς γνωρίζεις πως ο ρόλος σου ως μητέρα έχει ξεκινήσει ήδη και εσύ είσαι αυτή που μπορείς να φροντίσεις κατάλληλα για την ανάπτυξη του μωρού σου. Η διατροφή σου καθημερινά είναι αυτή που θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για τις καθημερινές σου δραστηριότητες ειδικά τώρα που «βαραίνεις» και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για εσένα και το μωρό σου. Και για να φύγει το άγχος της σωστής διατροφής από πάνω σου, καθώς η καλή ψυχολογία βοηθάει στην καλή εγκυμοσύνη και στην γέννηση ενός ήρεμου μωρού, πρόσθεσε το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen® που συμβάλλει στην βέλτιστη ανάπτυξη του μωρού σου αλλά και στην υγεία σου.

Η κάλυψη των διατροφικών σου αναγκών No1 προτεραιότητα στην εγκυμοσύνη σου

Ναι, ο ρόλος της μητέρας ξεκινάει από τη στιγμή που ένα μικρό πλάσμα δημιουργείται μέσα στην κοιλιά σου και σίγουρα, το γνωρίζεις από τις ιστορίες που σου αφηγείται ξανά και ξανά η μητέρα σου. Σε αυτές τις ιστορίες βέβαια, υπάρχει πάντα ένα κοινό, πέρα από τον ενθουσιασμό και την αγάπη της: Η λέξη «ανάπτυξη» και είναι αυτή που βάζεις και εσύ τώρα ως προτεραιότητα, σε αυτό το ξεχωριστό εννιάμηνο της ζωής σου.

Συγκεκριμένα, βάζεις προτεραιότητα τη βέλτιστη ανάπτυξη του μωρού που κυοφορείς, αλλά και την καλή υγεία σου και κάπως έτσι, ξεκινάς την αναζήτηση για τους «συμμάχους» που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις δικές σου διατροφικές ανάγκες αλλά και του μωρού.

Κάπου εδώ λοιπόν, μπαίνουμε στο θέμα μας: Στο συμπλήρωμα διατροφής Iofolen®, που είναι σχεδιασμένο ακριβώς γι’ αυτό που ζητάς, σύμφωνα και με τις τρέχουσες διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες. Είσαι έτοιμη να το γνωρίσεις;

Picture2.jpg

Το συμπλήρωμα διατροφής που «φροντίζει» εσένα και το μωρό που περιμένεις

Αν λοιπόν, μέχρι σήμερα έψαχνες τον κατάλληλο «σύμμαχο» που θα σταθεί δίπλα σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου, τότε μάλλον δεν είχες γνωρίσει το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen®.

Βλέπεις, με την περιεκτικότητά του, μεταξύ άλλων, σε Ω3 λιπαρά οξέα, έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει στον σχεδιασμό των ιστών του εγκεφάλου του μωρού, του κεντρικού νευρικού συστήματός του, αλλά και των οφθαλμών του, ενώ παράλληλα μειώνει τον κίνδυνο για πρόωρο τοκετό αλλά και εμφάνιση αλλεργιών. Πέρα από τα Ω3 λιπαρά οξέα όμως, το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen®, περιέχει και Ιώδιο -απαραίτητο για τη φυσιολογική νοητική ανάπτυξη του μωρού-, Βιταμίνη D -απαραίτητη για την οστική ανάπτυξη του- και Φυλλικό Οξύ.

Και αυτά είναι αρκετά, για να καλύψουν κάθε διατροφική ανάγκη, δική σου αλλά και του μωρού που περιμένεις αλλά και να σου δώσουν τη «λύση» για το πρώτο… δώρο στο μικρό σου πλασματάκι.

Picture3.jpg

Η μητέρα σου ήταν, είναι και θα είναι ο άνθρωπός σου και ακριβώς αυτόν τον ρόλο θέλεις να κατέχεις και εσύ στη ζωή του μωρού που περιμένεις να κρατήσεις στην αγκαλιά σου, σε μερικούς μήνες. Για να είσαι όμως, σίγουρη για τη βέλτιστη ανάπτυξή του αλλά και την καλή υγεία σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου, το μεγαλύτερο «δώρο» που μπορείς να κάνεις σε εσένα αλλά και σε αυτό την πρώτη Ημέρα της Μητέρας που γιορτάζεις, είναι το συμπλήρωμα διατροφής Iofolen® και… θα μας θυμηθείς!

Σε αυτό το ταξίδι της μητρότητας σύμμαχό μας έχουμε την οικογένεια των συμπληρωμάτων διατροφής Iofolen® με τα 3 εξειδικευμένα προϊόντα Iofolen® για την εγκυμοσύνη, Iofolen® Twin για την πολύδυμη εγκυμοσύνη και Iofolen® Lactancia για την περίοδο του θηλασμού, που είναι πάντα δίπλα μας για τη βέλτιστη ανάπτυξη του βρέφους. Και για τις γυναίκες που επιθυμούν εγκυμοσύνη, μπορούν να ξεκινήσουν με το Iofolen® Preconception που θα τους εξασφαλίσει την καλή αναπαραγωγική τους υγεία και την επιτυχή έναρξη και εξέλιξη της εγκυμοσύνης.

https://www.iofolen.gr/

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: IOFOLEN PRECONCEPTION: 54454/17-05-2018. IOFOLEN: 48265/13-07-2007. IOFOLEN TWIN: 69802/30-05-2019. IOFOLEN LACTANCIA: 20028/26-2-2016. Τα προϊόντα δεν υπόκεινται σε διαδικασία αδειοδότησης.