Little Miss Magic Charm: Γιατί όλες οι μαμάδες είναι υπέροχες

Little Miss Magic Charm: Γιατί όλες οι μαμάδες είναι υπέροχες

Η Links of London προτείνει ένα ξεχωριστό δώρο για την γιορτή του πιο αγαπημένου μας προσώπου

Η βραβευμένη, αγαπημένη μας, βρετανική εταιρεία κοσμημάτων, προτείνει ένα μοναδικό δώρο για το πιο ξεχωριστό πρόσωπο στην ζωή μας, την μητέρα μας, και την γιορτή της.

Το Little Miss Magic charm, από ασήμι, είναι εμπνευσμένο από την διάσημη σειρά παιδικών βιβλίων «Μικροί Κύριοι & Μικρές Κυρίες». Η χαριτωμένη «Μικρή Κυρία» είναι αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες του κόσμου, που βρίσκουν τρόπους να κάνουν τα απίθανα πιθανά, και είναι στο πλευρό μας ανά πάσα στιγμή- για όλη μας την ζωή. Κρατώντας ένα επίχρυσο banner, που γράφει «Magic Mum», το charm συνδυάζεται με σατέν κορδόνι ή ασημένια αλυσίδα, Μπορείτε, ακόμα, να το προσθέσετε στο Sweetie Bracelet σας και να προσφέρετε στην μαμά σας ένα όμορφο κόσμημα, που θα κερδίσει την καρδιά της.

Το Little Miss Magic charm θα βρούμε σε όλα τα καταστήματα Links of London, όπου θα δούμε, ακόμα, από κοντά τις νέες συλλογές της εταιρείας, αλλά και την επίσημη συλλογή Λονδίνο 2012, αφού, το αγαπημένο μας jewellery brand είναι και ο επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.