Pets on TikTok: Τα πιο αστεία βίντεο με κατοικίδια που είδαμε το 2020

Pets on TikTok: Τα πιο αστεία βίντεο με κατοικίδια που είδαμε το 2020

Τα ζώα δίνουν πάντα τα πιο ξεκαρδιστικά βίντεο.

Ναι, όλοι το ξέρουμε λίγο ή πολύ. Το TikTok είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί όλος ο πλανήτης. Ειδικά όταν ήρθε η καραντίνα που όλοι, θέλοντας και μη, κλειστήκαμε στο σπίτι, το να φτιάχνουμε αστεία βίντεο με τους εαυτούς μας να κάνουν κάθε λογής πράγματα, δε φάνταζε και τόσο κακή ιδέα. Αντιθέτως, ήταν ένας επιπλέον τρόπος, με τον οποίο περνούσαμε την ώρα μας.

Πρωταγωνιστές σε αυτά τα βίντεο, όμως, δεν είμαστε μόνο εμείς. Για την ακρίβεια, υπάρχουν κάποιοι άλλοι, που, όταν παίρνουν τα ηνία, το αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένα ξεκαρδιστικό: τα κατοικίδια. Οι οικογένειές τους είχαν πολύ μεγάλη έμπνευση, οπότε αναμενόμενα το βίντεο θα είχε πολλά views και θα έκανε τον κόσμο να γελάσει.

Όχι ότι χρειάζεται και πολύ συνήθως ένα ζώο να βάλει ένα χαμόγελο στο στόμα σου, αλλά διαδικτυακά υπάρχει ομολογουμένως πολύ μεγαλύτερη ποικιλία.

Ο λογαριασμός Friggin Kabin στο YouTube έκανε ένα compilation με μερικά από τα καλύτερα βίντεο που προβλήθηκαν στο TikTok και περιλάμβαναν τα αγαπημένα κατοικίδια και ετοιμάσου για γέλιο.