Τη μέρα που γνώρισα στην Candy την απόλυτη γα(το)στρονομική εμπειρία!

Σοφία Μαυραντζά
Τη μέρα που γνώρισα στην Candy την απόλυτη γα(το)στρονομική εμπειρία!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι, παρέα με τον σκύλο μου, τη Φρουφρού. Αποφάσισα να το νοικιάσω ώστε να είμαι πιο κοντά στο γραφείο, αλλά κυρίως επειδή είχε αυλή, ώστε να μπορεί να παίζει η Φρουφρού. Ένα διόροφο σπίτι λοιπόν, που μοιραζόταν την αυλή του με ένα άλλο διόροφο σπίτι: Του Μιχάλη και της Αντωνέλλας.

Dogperson εγώ, catpersons αυτοί, όλοι μαζί #animalovers. Γεμίσαμε με κουπάκια την αυλή και μέσα σε μία εβδομάδα υιοθετήσαμε μια φανταστική παρέα από αξιολάτρευτες γάτες.

Οπότε μία παίζουν εκείνοι με τη Φρουφρού, μία εγώ με τις 14 γάτες τους. Είναι αλήθεια πως σε μία έχω μεγαλύτερη αδυναμία (και μου έχει και εκείνη). Η Candy (έτσι τη φωνάζουμε) εξαρχής δεν είχε κανένα πρόβλημα με την παρέα της Φρουφρούς. Κάθε πρωί με περιμένει έξω από την πόρτα να φύγω για το γραφείο, μπερδεύεται στα πόδια μου, μου λέει «καλημέρα» (όλοι ξέρουμε ότι τα ζώα μιλάνε) και με ξεπροβοδίζει μέχρι την αυλόπορτα. Πηγαίνω στο γραφείο και πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται: «Τι να κάνουν τώρα τα “παιδιά” στο σπίτι;», εννοώντας προφανώς τον σκύλο μέσα στο σπίτι και τη γάτα στην αυλή.

Έρευνες έχουν αποδείξει πως τα κατοικίδια έχουν πολλαπλά οφέλη για την ψυχική υγεία του ανθρώπου. Ένας ενήλικας ιδιοκτήτης ζει από 2 έως 5 χρόνια περισσότερο, χαρούμενος και ψυχικά ισορροπημένος, ενώ τα κατοικίδα έχει αποδειχθεί πως βοηθούν και στην ανάπτυξη των παιδιών σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, είναι γνωστό πως οι ιδιοκτήτες που λείπουν πολλές ώρες στο γραφείο έχουν τύψεις για τα κατοικιδιά τους. Την λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει η Purina, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς βρίσκεται εδώ και 85 χρόνια δίπλα στα κατοικίδιά μας, για να τους προσφέρει μια πιο υγιή, ευτυχισμένη και μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωή.

zwhssss

Είναι αλήθεια πως νιώθω και εγώ τύψεις που λείπω, για αυτό όταν επιστρέφω προσπαθώ να τα... καλοπιάνω. Τα χάδια ενίοτε δεν φτάνουν, ενώ τα... παράπονα τα ακούνε όλοι οι γείτονες! Έτσι, πάντοτε προσθέτω στο καλάθι του pet shop παιχνίδια, λιχουδιές και τροφές που είμαι σίγουρη πως λατρεύουν. Αυτό που δεν περίμενα ποτέ να γίνει, ήταν η λατρεία της Candy με τις δύο νέες εκλεκτές σειρές GOURMET™ Gold «H Καρδιά της Γεύσης» και GOURMET™ «Nature’s Creations» από την Purina® . H σειρά GOURMET™ είναι φτιαγμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές γεύσης και απόλαυσης για να ικανοποιούν ακόμη και στις πιο απαιτητικές γάτες. Έχει φτιαχτεί για να παρέχει ένα μεγάλο εύρος γεύσεων και υφών μέσα από 4 ποικιλίες: Gold, Perle, Diamant και Nature’s creations – όλα παρασκευασμένα σε βολικές μονομερίδες.

Ίσως για αυτό η Candy να με περιμένει στην είσοδο μόλις ακούει πως παρκάρω... Ίσως η αγάπη της να μην είμαι εγώ, αλλά το φαγητό της (αν και άλλα μου λεν’ τα μάτια της). Η νέα σειρά GOURMET™ GOLD «H Καρδιά της Γεύσης» της Purina® Gourmet κρύβει μέσα μια έκπληξη που την ανακαλύπτει η κάθε γάτα καθώς την απολαμβάνει και βιώνει μια απροσδόκητα λαχταριστή απολαυστική εμπειρία! Η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από τρυφερές και ακαταμάχητες μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες εξαιρετικές γεύσεις, με μια νόστιμη, ζουμερή σάλτσα στο εσωτερικό! Την τοποθετώ όλη στο κουπάκι της Candy και πραγματικά κάθε φορά εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει τη σάλτσα στο εσωτερικό! Γουργουρίζει όσο τρώει τόσο πολύ, όσο ποτέ άλλοτε!

Για αλλαγή, τα Σαββατοκύριακα, το... μενού έχει GOURMET™ «Nature’s Creations». Η συγκεκριμένη τροφή στηρίζεται -όπως λέει και η ονομασία- σε αγνά συστατικά, χωρίς χρωστικές και πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά, για τη σωστή διατροφή της γάτας. Σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρια του ωκεανού ή τόνο, βοδινό και αρνί, γαρνίρονται με λαχανικά για ικανοποιήσουν τις γευστικές και ποιοτικές απαιτήσεις της Candy αλλά και της δικής σας γάτας.

gatas

Πλέον η Candy έχει γίνει κομμάτι της οικογένειας. Τι κι αν ζει στην αυλή; Είναι πάντα εκεί για να μου υπενθυμίσει πως ένα πιάτο καλό φαγητό της αρκεί για να μας δίνει την αγάπη της. Απλά θέλει τον χώρο της, για να πάει τη βόλτα της! Πλέον με τη Φρουφρού τα πάνε καλύτερα, η μία ψάχνει την άλλη καθημερινά, να κάνουν τα παιχνίδια τους. Και εγώ είμαι πιο ήρεμη όταν χαϊδεύω αυτά τα δύο κεφαλάκια.

Είναι αλήθεια πως έχω ανάγκη να προσφέρω παλέτα γευστικών επιλογών στα κατοικίδιά μου, να τους δίνω πάντα το καλύτερο, όπως το θέλω για τον εαυτό μου. Διότι όλοι γνωρίζουμε πως καλή διατροφή σημαίνει καλύτερη ζωή. #GoodFood #GoodLife #WeAreBetterWithPets