7 καθημερινά πράγματα που οι γάτες σιχαίνονται

Νατάσσα Σχοινά
7 καθημερινά πράγματα που οι γάτες σιχαίνονται

Αν έχεις κι εσύ γάτα, τότε μπορείς να ταυτιστείς απόλυτα!

Δε θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να μην έχει γάτα. Η γειτονιά ήταν πάντα γεμάτη από χνουδωτά πλάσματα που σε κοιτούσαν στα μάτια. Ξυπνούσα με το νιαούρισμά τους. Άκουγα τις φωνές τους πριν προλάβει να χτυπήσει το ξυπνητήρι.

The cat connection

Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Η σχέση με τις γάτες είναι πολύ ιδιαίτερη. Μόνο οι cat lovers μπορούν να την κατανοήσουν.

what do cats hate2

Δεν ξέρω αν πιστεύεις στο πιο spiritual level. Με τα ζώα πάντα ένιωθα διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τους ανθρώπους. Τα εμπιστευόμουν απόλυτα και καταλαβαινόμασταν με τα μάτια -αναγκαστικά, αλλά και πάλι-.

4 τρόποι να καταλάβεις τη γάτα σου καλύτερα

Οι γάτες και οι περιέργειές τους

Οι γάτες, λοιπόν, όπως και τα περισσότερα όντα, έχουν τις ιδιοτροπίες τους. Αν έχεις γάτα μέσα στο σπίτι, ξέρεις από πρώτο χέρι ότι τα θέλει όλα δικά της, δε συμβιβάζεται εύκολα με τις επιθυμίες σου και ο εγωισμός είναι το δεύτερο όνομά της. Τα κάνει, όμως, όλα με έναν τρόπο που απλά τα λατρεύεις.




Πριν από μερικούς μήνες, καθόμουν στον καναπέ. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ο ασπρόμαυρος γάτος της γειτονιάς βρήκε την ευκαιρία να μου κάνει μία επίσκεψη. Από τότε, σπάνια ξαναβγήκε έξω. Προτίμησε να στρογγυλοκαθίσει στην αναπαυτική πολυθρόνα ακριβώς δίπλα στο γραφείο.

Πώς θα σε συμπαθήσει η γάτα σου! Plus: 7 δώρα για να την καλοπιάσεις

Η συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα με έκανε να δημιουργήσω μία check list με όλα όσα του τη δίνουν. Υ.Γ. Τα ίδια που σιχαίνεται κάθε γάτα που έχω δει μέχρι σήμερα.