Μπήκε ο Οκτώβρης και η γάτα σου κρυώνει: 5 κρεβατάκια που θα την κρατήσουν ζεστή

Μπήκε ο Οκτώβρης και η γάτα σου κρυώνει: 5 κρεβατάκια που θα την κρατήσουν ζεστή

Τα ωραιότερα items για να προστατεύσεις το αγαπημένο σου κατοικίδιο.

Διανύουμε αισίως τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, με την θερμοκρασία να μειώνεται αισθητά. Οι γάτες τείνουν να είναι περισσότερο ευαίσθητες στις αλλαγές της θερμοκρασίας από εμάς, ειδικά εάν έχουν συνηθίσει να ζουν μέσα στο σπίτι. Παρά το γεγονός ότι γ θερμοκρασία του σώματος τους είναι περίπου 38 βαθμοί, αυτό δεν τις κάνει περισσότερο ανθεκτικές στο κρύο.

Γάτες και κρύο

Στις γάτες αρέσει γενικά η ζέστη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί διαθέτουν υποδοχείς θερμοκρασίας γύρω από τα πρόσωπά τους (κυρίως τα νεογέννητα) που επιτρέπουν να τρέφονται από τη μητέρα. Επιπλέον είναι περισσότερο ανθεκτικές στις ζεστές θερμοκρασίες από ό,τι εμείς αλλά δεν νιώθουν ευχάριστα με το κρύο και την υγρασία.

That Little Puff: O cute γάτος που προσπαθεί να γίνει «chef» είναι viral στο TikTok



Γιατί να επενδύσεις σε ένα κρεβάτι γάτας

gata2

Το κρεβάτι γάτας είναι μια από τις καλύτερες τακτικές για να κρατήσεις τη γάτα σου ευτυχισμένη και ζεστή. Βεβαιώσου ωστόσο ότι έχεις τοποθετήσει τη φωλιά ή το κρεβάτι σε σωστό σημείο στο έδαφος, μακριά από ρεύματα ή air condition.

Μια ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσεις το κρεβάτι σε ένα μικρό ύψωμα για να δώσεις στη γάτα σου την χαρά να ανέβει. Οι γάτες αγαπούν τα ύψη και την εξερεύνηση του χώρου. Αν διαπιστώσεις ότι το κατοικίδιό σου δεν βολεύεται στο κρεβάτι, δοκίμασε να τοποθετήσεις κάπου μια μαλακή κουβέρτα.

Κάνε τώρα scroll για να βρεις όλα τα κρεβατάκια γάτας που ξεχώρισα για εσένα.

krevati1

1) Public-Πλεκτό Κρεβάτι Γάτας

krevati2

2) Public-Υπερυψωμένο Πλεκτό Κρεβάτι Γάτας

krevati3

3) Jumbo- Κρεβάτι Γάτας Γκρι με Αυτάκια και Πατούσα

krevati5

4) Public- Πλεκτό Κρεβάτι Γάτας

krevati4

5) Jumbo- Φωλιά Γάτας με Κρεμαστό Παιχνίδι Μαύρο Λευκό Καρό

Πηγή κεντρικής: unsplash.com