Mια περούκα για το σκυλάκι σας

Mια περούκα για το σκυλάκι σας

«Γιατί;», ρωτάτε; «Γιατί όχι;», σας απαντάμε.

Τα έχετε ντύσει με μικροσκοπικά ρούχα. Τους έχετε κάνει τρελά κουρέματα, μόνες σας ή με τη βοήθεια επαγγελματιών. Τα έχετε πάει σε ειδικά πλυντήρια, σε διαγωνισμούς, σε μανικιουρίστες και έχετε ανεβάσει αστεία βίντεό τους στο youtube. Αφού τα ψυχολογικά προβλήματα δεν τα γλιτώνουν τα ζωάκια σας, γιατί δεν τους φοράτε και μια περούκα να τα ολοκληρώσετε σαν οντότητες; Όχι, καθόλου δεν αστειευόμαστε.

Η κυρία Ruth Regina, γνωστή για την δουλειά της σε περούκες υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αποφάσισε να συνδιάσει το ταλέντο της με την αγάπη της για τα ζώα και να τα στολίσει με μερικές τρίχες παραπάνω. Έτσι ξεκίνησε τα «Wiggles», μια σειρά από περούκες αποκλειστικά για σκυλιά, βασισμένες όμως στην ίδια ποιότητα με αυτές που φτιάχνει για τους ανθρώπους. Η ζήτηση τους έχει χτυπήσει απίστευτα νούμερα και όλο και περισσότερα τετράποδα εμφανίζονται στους δρόμους με μιζανπλί, ράστα, μπλε μπούκλες και φούξια πλεξούδες.

\Αν μπορείτε να δείτε την χιουμοριστική πλευρά του πράγματος –όπως προσπαθήσαμε, αρκετά είναι η αλήθεια, εμείς- και θέλετε να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο στον τετράποδο φίλο σας, δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας στην κυρία Regina. Το πολύ πολύ να καταλήξει σαν ένα ακόμα παιχνίδι που θα ξεσκίζει με τα δόντια του ο σκυλάκος σας. Ακόμα καλύτερα.

www.wigglesdogwigs.com