Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων έχει καταφέρει να ενθουσιάσει τα ζευγάρια και θα πάρει σίγουρα το ναι σου

Νατάσσα Σχοινά
Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων έχει καταφέρει να ενθουσιάσει τα ζευγάρια και θα πάρει σίγουρα το ναι σου

Η νέα τάση στα δαχτυλίδια αρραβώνων θα σε ενθουσιάσει.

Ο,τι έχει να κάνει με τον γάμο, από όλες τις προετοιμασίες που θα συμβούν για το μυστήριο μέχρι και στα πολύ αρχικά στάδια, όπως το δαχτυλίδι των αρραβώνων που θα ξεκινήσει την όλη διαδικασία με το πολυπόθητο «ναι» της νύφης, έχει μεγάλη σημασία για το ζευγάρι. Είναι το δαχτυλίδι, με το οποίο ο μέλλων γαμπρός θα κάνει την πρόταση στη μέλλουσα νύφη και θα σφραγίσει την επιθυμία και των δύο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Για να φτάσει σε σημείο, βέβαια, να το διαλέξει, συνήθως θα έχει προηγηθεί μία ολόκληρη διαδικασία για να βρει εκείνο που θα εκφράζει τη δική του σύντροφο, ώστε η χαρά της να είναι ακόμα μεγαλύτερη και να δείξει και λίγο το πόσο την ξέρει.

Οι επιλογές στα διάφορα μαγαζιά είναι πολλές, ωστόσο τον τελευταίο καιρό, υπάρχει μία νέα τάση που επιλέγεται όλο και περισσότερο από τα ζευγάρια.

Αυτή είναι η εξατομίκευση του δαχτυλιδιού αρραβώνα. Με αυτόν τον τρόπο αυτό το τόσο ιδιαίτερο κόσμημα δε θα έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στις βιτρίνες ή στα δάχτυλα των υπόλοιπων γυναικών.

Η νύφη θα είναι η μοναδική με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι κι αυτό θα αποτελέσει άλλο ένα ξεχωριστό πράγμα στη σχέση του ζευγαριού.

via GIPHY