Προσοχή στον χώρο δεξίωσης & σε ακόμη 4 σημεία για να απολαύσεις στο έπακρο το wedding party σου

Μαρία Ροδίτη
Προσοχή στον χώρο δεξίωσης & σε ακόμη 4 σημεία για να απολαύσεις στο έπακρο το wedding party σου

Τι να προσέξεις στο πάρτι του γάμου για να περάσεις κυρίως εσύ- αλλά και οι καλεσμένοι σου- υπέροχα.

Εκτός από την εκκλησία, τους καλεσμένους, τα στέφανα, τις βέρες και όλα αυτά που πρέπει να ψάξεις και να κανονίσεις για την ημέρα του γάμου, έχεις να ρυθμίσεις και το wedding party. Να βρεις χώρο, να συνεννοηθείς με το κέντρο δεξιώσεων για το πώς θα καθίσουν στα τραπέζια οι καλεσμένοι, να κλείσεις DJ, μενού και πολλά ακόμη.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, πρέπει και να το απολαύσεις. Γιατί αν η νύφη δεν το ζήσει στο έπακρο, τι σημασία έχει ο γάμος; Τι θα έχεις να θυμάσαι από αυτήν την όμορφη μέρα; Για να μην υποπέσεις, λοιπόν, σε λάθη, για να περάσεις τέλεια στο wedding party σου, αλλά και να είσαι βέβαιη ότι το ευχαριστήθηκαν οι καλεσμένοι σου, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω. Θα ανακαλύψεις τα λάθη που μπορείς να γλιτώσεις για να είναι όλα πραγματικά τέλεια και να μπορείς να χορέψεις κι εσύ μέχρι πρωίας.

Μπαλόνια, κρόσσια και 4 ακόμη πρωτότυπες ιδέες για τον στολισμό του γάμου σου

Τι να προσέξεις στο πάρτι του γάμου σου

Φρόντισε η εκκλησία με τον χώρο δεξίωσης να μην είναι… ώρες μακριά

Η αλήθεια είναι πως είναι κουραστικό για έναν καλεσμένο να πρέπει να παρευρεθεί στον γάμο, που γίνεται – για παράδειγμα- στη Γλυφάδα και έπειτα να βρεθεί στη δεξίωση που γίνεται… στη Βαρυμπόμπη. Φρόντισε να βρεις εκκλησία και χώρο για το πάρτι που να βρίσκονται σχετικά κοντά, ώστε να μην ταλαιπωρήσεις τους καλεσμένους σου.

https://www.instagram.com/p/Cl6o33wIX9n

Μην τσιγκουνευτείς στο μπαρ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο, που να παραπέμπει σε ένα μεγάλο πάρτι, από ένα open bar. Κανόνισε να έχει η δεξίωση του γάμου – εκτός από κρασί στο τραπέζι- και ένα open bar στο οποίο ο καθένας θα παραγγέλνει ό,τι ποτό θέλει.

Αλλά μην το παρακάνεις με το ποτό

Πάνω στη χαρά σου είναι λογικό να πιείς και ένα και δύο και τρία ποτήρια παραπάνω. Μην το παρακάνεις, όμως. Δεν είναι και ό,τι πιο ευγενικό απέναντι στους καλεσμένους σου να σε βλέπουν ζαλισμένη, αλλά ούτε και για σένα να ξυπνήσεις την άλλη μέρα με hangover.

Φρόντισε να έχεις και ένα δεύτερο νυφικό-φόρεμα μαζί σου

Αν επιλέξεις ένα πολύ βαρύ νυφικό με κρύσταλλα και πέτρες ή ένα νυφικό-τούρτα με όγκο, είναι σίγουρο ότι στα μέσα της βραδιάς του πάρτι θα εξαντληθείς. Κανόνισε, λοιπόν, να έχεις βρει και ένα party dress για τη δεξίωση του γάμου, που θα είναι λαμπερό όσο το νυφικό, αλλά πολύ άνετο.

gamos_party.jpg

Προσοχή στα παπούτσια

Αν στην τελετή φορέσεις 12ποντες γόβες ή πέδιλα, σίγουρα δεν θα βγάλεις με άνεση όλη τη νύχτα. Συνεπώς, καλό είναι να έχεις φροντίσει να αγοράσεις ένα ζευγάρι flats ή πιο άνετα νυφικά παπούτσια, ώστε να χορέψεις μέχρι πρωίας στον γάμο σου.