Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας

Μια σχέση που ξεκίνησε με έναν λαμπερό γάμο, πέρασε μια δύσκολη περίοδο και βγήκε μέσα από αυτήν πιο δυνατή και αγαπημένη από ποτέ.

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου του 2010, ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύτηκαν με έναν εντυπωσιακό γάμο, συνοδευόμενο από τη βάφτιση της κορούλας τους, ο οποίος ήταν και η επίσημη δήλωση αγάπης ενός ζευγαριού που, παρά τη διασημότητα που τους ακολουθεί, έχουν καταφέρει να είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας show biz.

Έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Παρασκευή 4 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε στον ίδιο χώρο η βάφτιση της κόρης τους Βικτώρια. Το ζευγάρι είχε περάσει τη προηγούμενη νύχτα σε σουίτα του κτήματος και από νωρίς το απόγευμα κατέφτασαν η οικογένεια και φίλοι τους για να τους βοηθήσουν με τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η Γωγώ πήγε στην εκκλησία με μια εντυπωσιακή λευκή Rolls Royce, φορώντας ένα στράπλες, ογκώδες νυφικό, χωρίς κεντήματα, από τον οίκο Elli Saab, με τα μαλλιά της ελεύθερα, στολισμένα με πέπλο, ενώ στα πόδια φορούσε πλατφόρμες με κρύσταλλα στο χρώμα του δέρματος. Ο Τραϊανός είχε επιλέξει ένα κοστούμι του Tom Ford.

Κουμπάροι ήταν η Έλλη Μπούση και ο Σάββας Κοκός, ενώ ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο ήρθε ειδικά από την Κύπρο, απ' όπου κατάγεται ο Δέλλας –ο οποίος μάλιστα την ώρα που ο παπάς έλεγε «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» προσπάθησε να αποφύγει το πάτημα του ποδιού αλλά δεν τα κατάφερε.

Για τη βάφτιση που ακολούθησε, η Γωγώ έβγαλε το νυφικό και φόρεσε ένα σαμπανί, εξώπλατο φόρεμα του Valentino, συνδυασμένο με τιρκουάζ πλατφόρμες.

Όταν και οι δύο τελετές ολοκληρώθηκαν, ακολούθησε δεξίωση δίπλα στη πισίνα του κτήματος, της οποίας τη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρεία Fevronia.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού βρίσκονταν πολύ καλοί φίλοι της Γωγώς, μεταξύ των οποίων οι Χάρης Σιανίδης και Ορθούλα Παπαδάκου, καθώς και ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που έφυγε βιαστικά για να προλάβει και το γάμο της Βάσιας Λόη, ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, οι αδερφές Μαγγίρα, ο Άκης Ζήκος, ο Γιάννης Σκοπελίτης, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Γιάννη Κοντούλη, η Νόνη Δούνια, η Έλενα Κουντουρά, ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Εύη Αδάμ, ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγό της κ.ά.

Στη δεξίωση τραγούδησαν για χάρη του ζευγαριού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η Γωγώ πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον σύζυγό της το τραγούδι «Δεν ζούσα πριν από εσένα, εσύ μου έδωσες πνοή». Για την περαιτέρω διασκέδαση των καλεσμένων, χρέη DJ είχε αναλάβει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.