Οι γάμοι του 2023 θα έχουν χρώμα και υπάρχουν πέντε που ξεχωρίζουν

Οι γάμοι του 2023 θα έχουν χρώμα και υπάρχουν πέντε που ξεχωρίζουν

Οι μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του γάμου σου.

Εάν παντρεύεσαι στο άμεσο μέλλον, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει ξεκινήσεις σταδιακά είναι ο προγραμματισμός της γαμήλιας τελετής. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις ωστόσο ο στολισμός της εκκλησίας και του χώρου δεξιώσεων είναι η no1 προτεραιότητα.

Το να διαλέξεις τα χρώματα στα οποία θα βασίζεται η διακόσμηση είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Η παλέτα που θα δώσει χρώμα, θα καθορίσει ταυτόχρονα το στυλ και το ύφος του στολισμού. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιλέξεις από νωρίς τα χρώματα όλων των λεπτομερειών, όπως για παράδειγμα των λουλουδιών.

Τα color trends που θα κυριαρχήσουν στην διακόσμηση πρέπει να αρέσουν πάνω απ'όλα στους μελλόνυμφους και να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου όπου θα γίνει η τελετή.

Το να φωτογραφηθείς επαγγελματικά με τον καλό σου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύεις

Τα καλά νέα είναι πως οι φετινές τάσεις φέρνουν αισιοδοξία και ικανοποιούν κάθε γούστο. Σύμφωνα με επαγγελματίες του κλάδου του γάμου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς με αποχρώσεις που κυμαίνονται από ανοιχτό ροζ έως έντονο μπλε και πράσινο. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις, που θα βλέπεις να πρωταγωνιστούν στους γάμους το 2023.

Τα 5 κυρίαρχα χρώματα για τους γάμους του 2023

1) Neutrals

Τα ουδέτερα χρώματα συνδυάζονται καλά με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση καθώς και με οποιοδήποτε στυλ γάμου. Δίνουν μια όμορφη, διαχρονική, κομψή εμφάνιση που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το γαμήλιο στολισμό.

deco2.jpg

2) Πράσινο

Οι διακοσμητές τονίζουν πως το πράσινο ήρθε φέτος για να μείνει και να φέρει αέρα αισιοδοξίας στους γαμήλιους στολισμούς.

https://www.instagram.com/p/CErhD--A3VE

3) Σκούρο μπλε

Το σκούρο μπλε είναι in φέτος και γεφυρώνει τη χρωματική παλέτα μεταξύ μπλε και μαύρου.

https://www.instagram.com/p/CTaY-VJFJ4X

4) Ροζ

Το ροζ είναι φέτος πιο επίκαιρο από ποτέ, με τους ροζ στολισμούς να αποτελούν μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή. Από φούξια μέχρι παστέλ ροζ, υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις για να βρεις την αγαπημένη σου.

deco1.jpg

5) Καφέ

Το καφέ είναι φέτος το νέο μαύρο και τα σοκολατί υφάσματα αποτελούν ιδανική επιλογή για τον στολισμό του τραπεζιού.

https://www.instagram.com/p/Cmg7KL6NMJ3

Πηγή κεντρικής: pexels.com