Θέλω να φτιάξω μια πρωτότυπη αλλά και πρακτική λίστα γάμου. Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε;

Θέλω να φτιάξω μια πρωτότυπη αλλά και πρακτική λίστα γάμου. Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε;

Αν επιθυμείτε κάτι ξεχωριστό και ταυτόχρονα χρήσιμο για την λίστα του γάμου σας, η πρότασή μας είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η νέα notos Wedding List σε συνεργασία με τη Dixan.

Τα πολυκαταστήματα notoshome συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά με την εταιρία Dixan μιας και η ζήτηση την πρώτη φορά ήταν τεράστια, και δημιουργούν την μεγαλύτερη και πληρέστερη λίστα γάμου στην Ελλάδα. Με τη notos Wedding List μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσα από μια τεράστια ποικιλία επώνυμων ειδών σπιτιού, να έχετε αποκλειστικές προσφορές και προνόμια και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές.

Το ακόμα καλύτερο, είναι πως επιλέγοντας αυτή τη λίστα γάμου, έχετε δωρεάν απορρυπαντικά Dixan Hygiene για έναν ολόκληρο χρόνο, προσφορά της Dixan στα μελλόνυμφα ζευγάρια. Το Dixan Hygiene προστατεύει και περιποιείται τα ρούχα με υπερσυμπυκνωμένο υγρό με φυσικά έλαια ευκαλύπτου και προσφέρει καθαριότητα και υγιεινή στην ντουλάπα σας.

Έτσι όχι μόνο θα έχετε την καλύτερη λίστα γάμου, αλλά θα φροντίσετε και για τα ρούχα σας για έναν ολόκληρο χρόνο, εντελώς δωρεάν. Εντυπωσιακά δώρα και πρακτικότητα, στην τιμή του ενός!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την notos Wedding List στο www.notoshome.gr και στην σελίδα του notoshome στο facebook.