Τρεις λόγοι για να προτιμήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές σου

Αν οι ρυθμοί για μία εργαζόμενη νοικοκυρά είναι απαιτητικοί, φαντάσου πόσο πιο δύσκολοι γίνονται όταν προστίθεται και η λέξη «μαμά» δίπλα σε αυτή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πριν ακόμη την έλευση του μικρού σου, το πρόγραμμα σου ήταν ήδη βεβαρημένο, με ένα σπίτι που έπρεπε να το φέρεις ολομόναχη «βόλτα» και μία απασχόληση που είχε ενδεχομένως μετατρέψει και το γραφείο σου σε δεύτερο σπίτι. Ο ελεύθερος χρόνος που μπορούσες να αφιερώσεις στον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ήταν από τότε δυσεύρετος, πόσω μάλλον τώρα.

Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις επιπλέον χρόνο, περιορίζοντας όλες εκείνες τις διαδικασίες που σε κουράζουν και τις οποίες ιδανικά, θα ήθελες να αποφύγεις;

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία βόλτα στο σουπερμάρκετ για παράδειγμα, διαρκεί πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Σκέψου πόσο χρόνο χάνεις οδηγώντας από και προς το σουπερμάρκετ, περιφερόμενη από διάδρομο σε διάδρομο μέχρι να βάλεις όλα τα «τικ» που χρειάζονται στη λίστα σου, περιμένοντας καρτερικά στην ουρά του ταμείου και μεταφέροντας όλα τα πράγματα στην πόρτα σου. Επιπλέον, πόσα χρήματα σπαταλάς αδίκως αγοράζοντας αγαθά που απλά είδες στο ράφι και δεν χρειαζόσουν ουσιαστικά. Γιατί λοιπόν να μπεις σε όλη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, όταν μπορείς μέσω του διαδικτυακού πολυκαταστήματος WaysExpress.com να την ολοκληρώσεις - από την αρχή μέχρι το τέλος και μέσα σε λίγα λεπτά - από τον καναπέ του σπιτιού σου; Αν η εξοικονόμηση χρόνου δεν είναι από μόνη της αρκετή για να σε πείσει, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τρεις ακόμη λόγους που αποδεικνύουν πως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η λύση που θα σου… λύσει τα χέρια!

 

o kosmos sas

 

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ