Pallas G i-Size, το βραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου της CYBEX, που μεγαλώνει μαζί με το παιδί

Pallas G i-Size, το βραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου της CYBEX, που μεγαλώνει μαζί με το παιδί

Ένα βραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου από τη σειρά GOLD της CYBEX.

Και να που ήρθε ο καιρός να διαλέξω κάθισμα αυτοκινήτου για την ανιψιά μου. Βλέπετε της χρωστούσα ένα καλό δώρο για τη γιορτή και τα γενέθλιά της. Η μητέρα της μου έλεγε ότι ήθελε να αλλάξει κάθισμα αυτοκινήτου και κάπως έτσι της πρότεινα να αγοράσουμε μαζί ένα απίθανο κάθισμα που είχα δει στην CYBEX.

cybex pallas g i size mothersblog 12

CYBEX PALLAS G i-Size

Με αυτό το όνομα θα το ζητήσετε. Για όσους δεν το γνωρίζετε η CYBEX είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στην ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο αυτοκίνητο. Αυτή είχα εμπιστευτεί και εγώ πριν μερικά χρόνια για την κόρη μου και σε αυτή "έτρεξα" δίχως δεύτερη σκέψη για την μικρή μου ανιψιά. Με τους γονείς της θέλαμε το κάθισμα που θα της αγοράζαμε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και παράλληλα να είναι άνετο. Και το βρήκαμε.

cybex pallas g i size mothersblog 4

Βελτιστοποιημένη Ασπίδα Πρόσκρουσης

Το επαναστατικό CYBEX PALLAS G i-Size σχεδιάστηκε με βάση το ισχύον πρότυπο UN R129/03. Είναι το πρώτο κάθισμα i-Size με ασπίδα πρόσκρουσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθίσματα αυτοκινήτου διαφόρων ηλικιακών ομάδων. Η ασπίδα πρόσκρουσης του CYBEX PALLAS G i-Size δεν ασφαλίζεται με τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων του οχήματος, αλλά είναι ενσωματωμένη στο ίδιο το κάθισμα.

cybex pallas g i size mothersblog 9

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr