Heat alert! Πώς δεν θα σκάσεις με το πιστολάκι της ημέρες του καύσωνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Heat alert! Πώς δεν θα σκάσεις με το πιστολάκι της ημέρες του καύσωνα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις το στέγνωμα των μαλλιών σου απόλαυση.

Ο υδράργυρος «βαράει κόκκινο» για ακόμη μία ημέρα στην πρωτεύουσα και όσο εγώ σου γράφω αυτές τις γραμμές έχω ήδη πιάσει τα μαλλιά μου σε μια ψηλή αλογοουρά. Ο καύσωνας έπληξε τη χώρα και ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε ένα ακόμη «πρόβλημα» στην καθημερινότητά μας.

Το στέγνωμα των μαλλιών το καλοκαίρι δεν είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία. Το παραδέχομαι: το μισώ! Το κουμπί του κρύου αέρα στο πιστολάκι μου είναι ειλικρινά ό,τι καλύτερο έχω ανακαλύψει μέχρι και σήμερα. Ναι, το σεσουάρ μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου gadget αρκεί να μάθεις να το χρησιμοποιείς έξυπνα ;) Τι εννοώ; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα!

Πώς θα κάνεις το στέγνωμα απόλαυση

elaio mentas

Το αιθέραιο έλαιο μέντας είναι η λύση στο σημερινό μας beauty πρόβλημα. Θα σου εξηγήσω όμως ευθύς αμέσως τι εννοώ. Όχι, δεν θα αλείψεις με αυτό τα μαλλιά ούτε το πιστολάκι σου. Μία σταγόνα στον αυχένα σου αρκεί γιατί εκεί βρίσκεται το «κέντρο» που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μυρίζεις υπέροχα και δεν θα ζεσταίνεσαι όπως τις προηγούμενες φορές. Η μέντα περιέχει μενθόλη, η οποία διεγείρει τους υποδοχείς του κρύου στο σώμα σου δίνοντάς σου έτσι την αίσθηση της δροσιάς (yeah:D)

via GIPHY

Το air condition ξηραίνει την επιδερμίδα - Τι μπορείς να κάνεις

Τώρα λοιπόν ξέρεις πώς θα αποκτήσεις μόνιμη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς όσο ο καυτός αέρας του σεσουάρ θα στεγνώνει επιτυχώς τα μαλλιά σου. Δεν θα ιδρώσεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς και πάνω απ' όλα δεν θα χάσεις το χαμόγελό σου. Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας και thank me later :)

pistolaki4

Πηγή κεντρικής: freepik.com